null Beeld

‘Inge de Bruijn hoopt dat naakte datingshow haar tv-carrière een boost geeft’

Na 'Sterretje' (zie video) is aanstaande donderdag is ex-zwemster Inge de Bruijn te zien in het RTL-programma Adam zoekt Eva VIPS, waarin bekende Nederlanders naakt op zoek gaan naar de liefde van hun leven. De viervoudig Olympisch zwemkampioen hoopt dat deelname aan de show haar werk in de tv-wereld op zal leven. Hoewel de aflevering pas morgen op tv is, zijn de beelden van de datingshow online al uitgelekt.

Online redactie Libelle

In Adam zoekt Eva VIPS verblijft een BN'er poedeltjenaakt op een tropisch eiland waar ze 2 onbekende (tevens naakte) singles zal ontmoeten. Het RTL-programma bestaat al langer, maar werd in het verleden enkel met onbekende Nederlanders gemaakt. Dat het voor de makers van het programma moeilijk was om BN'ers te strikken blijkt uit de minder bekende deelnamelijst. Onder andere kinderboekenschrijver Curt Fortin en musicalactrice Chaira Borderslee gaan uit de kleren.

Meer tv-werk

Inge de Bruijn zoekt naar eigen zeggen een man die 'zacht, charmant, zorgzaam, grappig en een beetje mysterieus' is. Of ze de liefde van haar leven gaat ontmoeten is nog even de vraag, maar de ex-topsporter hoopt volgens media als HLN.be en Telegraaf dat haar deelname aan het pikante programma haar ook meer tv-werk op zal leveren. "Een eigen lifestyleprogramma presenteren of een reisprogramma maken lijkt me leuk", vertelt Inge in een interview met Veronica Magazine.

Minder gespierd

Het lichaam van Inge is veranderd sinds ze niet meer zo fanatiek zwemt als vroeger, maar daar maalt ze niet om. "Het zijn twee totaal verschillende fases in mijn leven. Dat gespierde lichaam van vroeger, die brede schouders, armen en benen, ik vond het verschrikkelijk. Maar het was noodzakelijk om te kunnen winnen. Soms voelde ik me net een beest. Mijn coach Bergen zei altijd dat ik al met 1-0 voorstond als ik een bad binnenliep, dat sommige tegenstanders geïmponeerd door mij raakten. Nu is mijn spiermassa afgenomen en dat vind ik prettiger. Ik voel me nu meer een vrouw."

Bron: Veronica Magazine, HLN.be. Beeld: ANP

Op alle verhalen van Libelle rust uiteraard copyright. Linken kan altijd, eventueel met de intro van het stuk erboven. Wil je tekst overnemen of een video(fragment), foto of illustratie gebruiken, mail dan naar copyright@libelle.nl.
© 2023 DPG Media B.V. - alle rechten voorbehouden