Arjen Lubach Beeld Screenshot VPRO
Arjen LubachBeeld Screenshot VPRO

Irritaties lopen hoog op bij kijkers ‘De avondshow met Arjen Lubach’

Arjen Lubach is terug van weggeweest. Zijn dagelijkse programma De avondshow met Arjen Lubach ging maandagavond van start met ruim 1,6 miljoen kijkers. Hartstikke mooie kijkcijfers, al liepen de irritaties wel hoog op bij de kijkers.

Demi SchoenmakersScreenshot VPRO

In het satirische programma besprak Lubach onder andere de spanningen tussen Rusland en Oekraïne en de Olympische Spelen.

Vinger op de zere plek

Laten we vooropstellen dat de kijkers erg blij zijn dat Arjen terug is met een nieuw programma. Zij keken jarenlang met plezier naar Zondag met Lubach en konden dan ook haast niet wachten op een nieuwe satirische show.

Ter voorbereiding op de show ging Arjen in de leer bij iemand die jarenlang uitvoerend producent was van The daily show. En dat heeft geholpen, want zoals gewoonlijk legt Arjen ook nu weer op een humoristische wijze de vinger op de zere plek. Kijkers moesten de eerste aflevering hard lachen.

Irritante lachband

Maar precies daaraan ergeren ze zich ook. Ze stoorden zich namelijk mateloos aan de nogal aanwezige lachband. Het gelach klonk als een knop die werd ingedrukt, terwijl er gewoon publiek aanwezig was. Kijkers snappen er niks van en de lachband is hét gesprek van de de avond. “Krijgt dat publiek per lach een gratis consumptie?”, reageert een kijker. Iemand anders zegt: “Jammer dat ze die lachband eronder monteren, totaal onnodig.”

Bron: De avondshow van Arjen Lubach, Twitter

Meer over

Op alle verhalen van Libelle rust uiteraard copyright. Linken kan altijd, eventueel met de intro van het stuk erboven. Wil je tekst overnemen of een video(fragment), foto of illustratie gebruiken, mail dan naar copyright@libelle.nl.
© 2022 DPG Media B.V. - alle rechten voorbehouden