Jaimie Vaes en Jorik Scholten Beeld Brunopress/Patrick van Emst
Jaimie Vaes en Jorik ScholtenBeeld Brunopress/Patrick van Emst

Jaimie Vaes laat voor het eerst van zich horen: “Enorm veel liefdesverdriet”

Jaimie Vaes heeft voor het eerst na de arrestatie van haar verloofde Jorik Scholten, beter bekend als Lil’ Kleine, van zich laten horen. In een reactie zegt ze dat ze veel te verwerken heeft.

Marlies PostemaBrunopress/Patrick van Emst

Op 13 februari kwamen er via social media beelden naar buiten waarop te zien is dat rapper Lil’ Kleine zijn verloofde Jaimie mishandelt in de auto. Kort daarna werd hij aangehouden op verdenking van mishandeling. Sindsdien hebben de twee geen officiële verklaringen naar buiten gebracht.

Veel liefdesverdriet

Vaes heeft woensdag voor het eerst na het incident van zich laten horen. Aan de Telegraaf vertelt ze in een schriftelijke reactie dat ze Jorik nog niet gesproken heeft sinds de aanhouding. Voor zover bekend heeft ze ook nog geen aangifte gedaan. Ze vervolgt: “Ik reageer normaal nooit, maar de verhalen worden steeds gekker. Ik ben een fulltime moeder die er ineens alleen voor staat. Ik heb enorm veel liefdesverdriet te verwerken in een onwerkelijke situatie. Het laatste waar ik mee bezig ben is Jorik in de val te lokken.”

Verliezers

Met haar laatste uitspraak doelt ze op de geruchten die op social media werden verspreid. Daar werd gezegd dat Jaimie uit is op het geld van de rapper en hem in de val zou hebben gelokt. “Dit zijn Jorik’s daden die een halt zijn toegeroepen op een ongelukkige en harde manier. Hierin zijn geen winnaars, alleen maar verliezers”, sluit ze af.

Een aantal dagen na de arrestatie werd Lil’ Kleine vrijgelaten en mocht hij het onderzoek in vrijheid afwachten. Het OM was het daar niet mee eens en ging in beroep. Maandag werd bekend dat Jorik toch weer voor 14 dagen terug de cel in moet omdat er voldoende bewijs is van poging tot zware mishandeling.

Bron: Telegraaf.nl

Op alle verhalen van Libelle rust uiteraard copyright. Linken kan altijd, eventueel met de intro van het stuk erboven. Wil je tekst overnemen of een video(fragment), foto of illustratie gebruiken, mail dan naar copyright@libelle.nl.
© 2022 DPG Media B.V. - alle rechten voorbehouden