null Beeld

Jan Dulles over verlies dochtertje: “De tranen zijn nog lang niet op”

Na het tragische verlies van zijn drie maanden oude dochtertje donna, bedankt Jan Dulles iedereen voor alle hulp, steun en lieve reacties die hij en zijn vriendin Caroline afgelopen week hebben gekregen. 

Online redactie Libelle

De zanger deelt op Instagram een uitgebreid bericht.

Traumatische ervaring

"Bedankt voor jullie medeleven, jullie hartverwarmende berichten, kaartjes, bloemen, alles", begint Jan het bericht. Vervolgens schrijft hij dat de tijd heeft stilgestaan sinds hun kleine meisje zaterdagochtend plotseling overleed. "Wat we die dag hebben meegemaakt is een traumatische ervaring, waarvan we nog niet weten hoe we dat gaan verwerken. Ik ga het binnenkort maar eens allemaal opschrijven, misschien dat dat helpt."

Troost en kracht

Jan vertelt dat zijn dochtertje nog tot donderdagochtend in zijn armen heeft gelegen. "Zodat wij uitgebreid afscheid hebben kunnen nemen. De uitvaartdienst was echt prachtig. Het heeft ons troost en kracht gegeven." Hij spreekt ook zijn dank uit voor al het ambulance-, ziekenhuis-, en uitvaartpersoneel. "Ze hebben Donna niet kunnen redden want ze was kansloos maar wat heb ik veel respect gekregen voor al deze beroepen."

Maar de tijd gaat wel verder, beseft Jan. "De tranen zijn nog lang niet op. De pijn, vooral bij het bekijken van foto's als deze, is ondraaglijk. Voor ons zal kerstavond nooit meer hetzelfde zijn."

De beste berichten van Libelle in je mailbox ontvangen? Meld je aan voor onze nieuwsbrief.

Bron: Instagram. Beeld: ANP

Meer over

Op alle verhalen van Libelle rust uiteraard copyright. Linken kan altijd, eventueel met de intro van het stuk erboven. Wil je tekst overnemen of een video(fragment), foto of illustratie gebruiken, mail dan naar copyright@libelle.nl.
© 2022 DPG Media B.V. - alle rechten voorbehouden