null Beeld

Jan Dulles over verlies dochtertje: “Er zit een heel grote bak verdriet”

Voor Jan Dulles en zijn vriendin Caroline Mol had 2020 niet tragischer kunnen eindigen. Op 19 december overleed hun drie maanden oude dochtertje Donna totaal onverwachts. De zanger heeft nu voor het eerst sinds dit grote verlies een interview gegeven.

Op het Instagram-account van ‘De Tuin van’ ging Jan Dulles samen met zijn collega’s van de 3J’s het gesprek aan met rapper Typhoon.

“Wat er gebeurd is gaan we nooit meer vergeten”

Wanneer Typhoon aan de zanger vraagt hoe het met hem gaat, geeft hij eerlijk antwoord. “Het is heel moeilijk. Het is moeilijk. Het leven gaat gewoon verder en er zit een heel grote bak verdriet en die is de hele tijd dichtbij. Zo moet je het een beetje zien.” Dulles laat weten dat hij een Caroline ontzettend veel steun krijgen van mensen uit hun omgeving. “Tussen alle verdrietige momenten door probeer je de boel toch weer een beetje op te pakken. We zien wel veel vrienden en familie en dan hebben we toch wel weer leuke momenten. Maar wat er gebeurd is, gaan we nooit meer vergeten.”

“Geen fut voor”

Op de dag van het overlijden van zijn dochtertje plaatste Jan een bericht op zijn Instagram-account waarin hij het verdrietige nieuws met zijn volgers deelde. Kort daarna bedankte hij zijn volgers voor hun vele steunbetuigingen, maar sindsdien heeft hij niks meer geplaatst. “Ik heb nog niks op social media gezet, omdat ik niet weet waar ik moet beginnen. Een kort bericht is te kort en een lang bericht, daar heb ik geen fut voor.”

Veel berichten van fans

Tóch vond de zanger het belangrijk om te laten weten hoe het momenteel met hem gaat. Vandaar dat hij besloot om het interview te doen. “Ik heb wel het idee dat heel veel mensen zich afvragen: hoe zou het nou met hem gaan? Daarom dacht ik: we laten dit interview maar gewoon doorgaan en dan begin ik weer ergens mee." Ook bedankt Jan iedereen voor alle lieve berichten die hij heeft ontvangen. "Ik denk dat ik honderdduizenden berichten heb gekregen.”

De beste berichten van Libelle in je mailbox ontvangen? Meld je nu aan voor de nieuwsbrief!

Bron: Instagram. Beeld: ANP

Meer over

Op alle verhalen van Libelle rust uiteraard copyright. Linken kan altijd, eventueel met de intro van het stuk erboven. Wil je tekst overnemen of een video(fragment), foto of illustratie gebruiken, mail dan naar copyright@libelle.nl.
© 2021 DPG Media B.V. - alle rechten voorbehouden