jandino asporaat Beeld Brunopress
jandino asporaatBeeld Brunopress

Babynieuws

Jandino Asporaat wordt weer vader: zijn vrouw Shirley is in verwachting van 3e baby

Leuk babynieuws op de zondagochtend: het gezinnetje van komiek Jandino Asporaat wordt uitgebreid met een 3e kindje. Zijn vrouw Shirley is al een tijdje zwanger. Het stel maakte het vanmorgen bekend op Instagram met een grappige gezinsfoto.

Mirna WiggersBrunopress

“We kunnen het nog steeds niet geloven. Er komt gewoon nog een baby Dino aan", begint Jandino het bericht. Op de foto staat hij met zijn twee kinderen, Elijah en Amy-Lee Avery en zijn vrouw Shirley. Zij staat met haar al groeiende babybelly trots naar voren en de andere drie kijken gemaakt geschokt.

Streken

“Hoe dan? Tenminste, ik weet wel hoe, maar hoe dan..", gaat het bericht verder. “Ik moet nu al lachen als ik denk aan al die streken van Amy en Elijah, dus je weet nu al dat die 3de gaat terroriseren. God sta me bij!”, lacht Jandino in het bericht naast de post.

Geslacht

Het wordt niet expliciet vermeld, maar gezien de blauwe hartjes en de blauwe confetti op de grond lijkt het erop dat het derde kindje een jongetje wordt. Ook het feit dat hij en zijn zoontje blauw aanhebben, zijn dochtertje roze en zijn vrouw wit lijken erop te wijzen dat deze foto is gemaakt op de een dag dat eventueel het geslacht bekend werd gemaakt bij familie en vrienden. Maar of dit echt zo is, is nog niet bevestigd.

Felicitaties

Wat het ook wordt, Jandino geeft aan dankbaar te zijn. In de reacties onder zijn bericht regent het felicitaties. Onder andere Chantal Janzen schrijft “Oooooh ZO mooi!!!!! Gefeliciteerd lieve familie!!!” en ook Quinty Trustfull feliciteert het gezin van harte. Wij wensen Shirley een voorspoedige zwangerschap toe en feliciteren het hele gezin met de aanstaande uitbereiding!

Bron: Instagram Jandino.

Meer over

Op alle verhalen van Libelle rust uiteraard copyright. Linken kan altijd, eventueel met de intro van het stuk erboven. Wil je tekst overnemen of een video(fragment), foto of illustratie gebruiken, mail dan naar copyright@libelle.nl.
© 2022 DPG Media B.V. - alle rechten voorbehouden