null Beeld Brunopress/Patrick van Emst
Beeld Brunopress/Patrick van Emst

Jim Bakkum: “Ik heb een schuldgevoel naar de slachtoffers toe”

Zanger en acteur Jim Bakkum heeft zich alsnog uitgelaten over het schandaal rond The voice of Holland. “Zo heftig dat ik de juiste woorden nog niet kon vinden.”

Suzanna TimmerBrunopress/Patrick van Emst

Jim zegt in een post op zijn Instagram dat hij tot op heden stil is gebleven omdat hij praktisch gezien niets met de show te maken heeft én omdat hij het te heftig vond om er iets over te zeggen.

Hij sloeg daarom eerst een uitnodiging van talkshow Op1 af om over The Voice te komen praten. Gisteravond vond hij het toch tijd om alsnog iets te zeggen en richt zich daarbij tot de slachtoffers.

Diep onrecht

“Sinds het afslaan van die uitnodiging voel ik een soort schuldgevoel. Niet naar Op1. Maar naar de slachtoffers. Alsof ik niet op wil komen voor dit diepe onrecht.”

“Onschuldige meiden (maar misschien ook jongens!) die met hun hoofd en hart vol dromen meedoen in de hoop hun droom uit te zien komen, maar waar het voor eindigt in een grote nachtmerrie vol met aangiftes en trauma’s. Niet te bevatten.”

Als afsluiting laat hij weten mee te leven met alle “onschuldige dierbaren van de daders”.

Bron: Instagram/RTL Boulevard

Op alle verhalen van Libelle rust uiteraard copyright. Linken kan altijd, eventueel met de intro van het stuk erboven. Wil je tekst overnemen of een video(fragment), foto of illustratie gebruiken, mail dan naar copyright@libelle.nl.
© 2022 DPG Media B.V. - alle rechten voorbehouden