null Beeld ©BrunoPress/Patrick van Emst
Beeld ©BrunoPress/Patrick van Emst

Jochem Myjer blundert op vakantie: “Welkom in mijn wereld”

Jochem Myjer geniet van een welverdiende vakantie. De 44-jarige cabaretier is met zijn gezin met de camper op reis, maar dat gaat niet van een leien dakje. Op Instagram geeft hij toe een genânte blunder te hebben gemaakt.

Redactie©BrunoPress/Patrick van Emst

Een ongeluk zit in een klein hoekje. Dat blijkt maar weer.

Kamperen

Jochem Myjer, zijn vrouw Marloes en hun kinderen Melle en Limoni zijn op reis. Niet met het vliegtuig of de auto, maar met de camper! Een gezellige familievakantie, maar kamperen is natuurlijk een andere ervaring dan neerstrijken in een opgemaakt hotelbed.

Vakantieblunder

Enige kennis van zaken hebben is dan ook wel handig. Dat blijkt maar weer eens uit de bekentenis van Jochem, die door een onbenullig foutje in een gevaarlijke situatie terechtkwam. “Mijn ruitensproeiervloeistof in m’n camper was op. Gisteren netjes bijgevuld bij het tankstation. Bij de eerste ‘spray’ zag ik eerder minder dan meer”, begint hij op Instagram.

Foutje, bedankt

“Ik dacht dat de ruitenwissers versleten waren en zo kon ik niet verder rijden. Dus ik heb m naar de garage in Hillegom gebracht. Krijg net een belletje van de jongens. ‘Jochem, koelvloeistof stoppen de meeste mensen in de motor, maar we zijn allang blij dat je geen ruitensproeiervloeistof in de motor heb gedaan’. Welkom in mijn wereld!”, grapt Jochem Meyjer.

Reacties

Zijn volgers kunnen zijn bekentenis wel waarderen en moeten erg lachen om de vergissing. “Wat zullen jullie gelachen hebben”, reageert iemand. “Geweldig om te lezen. Dit kan iedereen overkomen”, grapt een ander.

Bron: Instagram

Op alle verhalen van Libelle rust uiteraard copyright. Linken kan altijd, eventueel met de intro van het stuk erboven. Wil je tekst overnemen of een video(fragment), foto of illustratie gebruiken, mail dan naar copyright@libelle.nl.
© 2023 DPG Media B.V. - alle rechten voorbehouden