null Beeld EM-Press/Patrick van Emst
Beeld EM-Press/Patrick van Emst

Johnny de Mol over nieuw programma: “Voor je het weet, zit je in de ellende”

Na Dubbeltje op z'n kant en Steenrijk, straatarm komt er een nieuw tv-programma over mensen die kampen met financiële problemen. Presentator Johnny de Mol (42) koppelt in De Mol's hoop succesvolle ondernemers aan gezinnen met financiële en andere problemen.

Online redactie LibelleEM-Press/Patrick van Emst

In totaal komen er zes afleveringen; vanaf woensdag 24 maart te zien op SBS6.

Nieuw programma: De Mol's hoop

Johnny geeft elke ondernemer tien weken de tijd om de situatie van een gezin te verbeteren. Niet door ze een zak geld te geven, maar door er als mentor voor ze te zijn en met raad en daad bij te staan.

"Het kan je zomaar gebeuren: van de ene dag op de andere in armoede belanden. Door ziekte, een ongeval, een ruzie, een trauma uit het verleden, het domweg maken van verkeerde keuzes… en voor je het weet zit je jarenlang in de ellende", zegt Johnny de Mol in een persbericht.

De presentator wil hier iets aan doen. "Ervoor zorgen dat gezinnen met pech weer een toekomst hebben en kunnen léven in plaats van overleven… dat is mijn hoop."

In elke aflevering stelt Johnny een succesvolle ondernemer voor aan een gezin in moeilijkheden. De mentors helpen met het vinden van zorg, werk, een huis voor een gezin dat anders op straat komt te staan, schuldverlichting, relatietherapie en opleiding voor de kinderen.

De beste berichten van Libelle in je mailbox ontvangen? Meld je aan voor onze nieuwsbrief.

Bron: SBS6. Beeld: BrunoPress.

Op alle verhalen van Libelle rust uiteraard copyright. Linken kan altijd, eventueel met de intro van het stuk erboven. Wil je tekst overnemen of een video(fragment), foto of illustratie gebruiken, mail dan naar copyright@libelle.nl.
© 2023 DPG Media B.V. - alle rechten voorbehouden