Jury, publiek én kijkers zijn het er over eens: dit is de winnaar van Holland’s Got Talent Beeld Videoland
Jury, publiek én kijkers zijn het er over eens: dit is de winnaar van Holland’s Got TalentBeeld Videoland

Televisie

Jury, publiek én kijkers zijn het er over eens: dit is de winnaar van Holland’s Got Talent

Van dans, zang en muziek tot acrobatiek: de jury van Holland’s Got Talent had vrijdagavond geen makkelijke keuze. Wie, o, wie zou er nu met de grote prijs vandoor gaan? Deze keer hadden de kijkers thuis niks te zeggen, maar hing het allemaal af van de juryleden en het publiek. En zij bleken toch wel erg te neigen naar één specifieke act: CDK JR werd namelijk uitgeroepen tot dé winnaar van dit seizoen.

Erandi GodinezVideoland

Het team van CDK JR danste op de vijfde van Beethoven en wisten daarmee de show te stelen. Ze kregen zelfs een staande ovatie van de jury. “Out of the charts”, zo noemde Dan Karaty het optreden. Ook Edson da Graça was erg over het optreden te spreken: “Het is gewoon kunstzinnig, veel meer dan alleen dans.” De juryleden gingen uiteindelijk voor een top 3 met CDK JR, Eline en Super Skaters.

“We gaan het snel doen”

Het publiek moest uit deze top 3 een winnaar kiezen, maar gelukkig duurde het beraad niet heel lang. “Ik weet hoe dit voelt”, zo vertelt presentator Jamai. “Dus we gaan het heel snel doen.” Het publiek blijkt uiteindelijk voor CDK JR te kiezen en dat betekent dat de dansgroep er met maar liefst 50.000 euro vandoor gaat.

Reactie kijkers

Hoewel de kijkers thuis deze keer niks te zeggen hebben over de winnaar, blijkt toch wel dat ze het eens zijn met de keuze van de jury en het publiek:

Bron: RTL 4, Twitter

Op alle verhalen van Libelle rust uiteraard copyright. Linken kan altijd, eventueel met de intro van het stuk erboven. Wil je tekst overnemen of een video(fragment), foto of illustratie gebruiken, mail dan naar copyright@libelle.nl.
© 2023 DPG Media B.V. - alle rechten voorbehouden