Katja Schuurman en Freek van Noortwijk Beeld ANP
Katja Schuurman en Freek van NoortwijkBeeld ANP

Katja Schuurman en Freek van Noortwijk zijn uit elkaar

Katja Schuurman en Freek van Noortwijk hebben een punt gezet achter hun relatie. Dat laat Katja weten in een emotioneel bericht op Instagram.

Doortje ScheepersANP

“Met onbeschrijfelijk veel pijn in onze harten hebben Freek en ik moeten besluiten om niet meer samen als geliefden door het leven te gaan”, schrijft de presentatrice. “We hebben enorm ons best gedaan om ons samenzijn als levenspartners te laten werken, maar we verschillen meer dan we beiden lang hoopten.”

Dochtertje Coco Loulou

Ze zijn dankbaar dat hun wegen elkaar hebben gekruist. “We hebben fantastische dingen met elkaar meegemaakt en elkaar zeer liefgehad.” De twee zijn in 2019 ‘stiekem’ getrouwd en in augustus 2020 kregen ze samen een dochter: Coco Loulou. Katja had al een dochter, Sammie, uit haar eerdere relatie met Thijs Römer.

Verdrietig

Katja vindt het ontzettend moeilijk voor haar dochter dat zij en Freek uit elkaar gaan. “Hoe hartverscheurend het op dit moment ook is, we weten zeker dat we haar, en onszelf, zo uiteindelijk gelukkiger maken.” Wel vindt ze het verdrietig dat ze nu twee dochters heeft wiens vader niet in hetzelfde huis wonen als zij. “Ik weet dat ook deze keer ik, samen met Coco’s bijzondere vader, in staat zal zijn om haar, net als Sammie alle liefde, veiligheid en de betrouwbare basis te geven ze nodig heeft om op te groeien tot de mooie vrouw die nu al in haar huist.”

Met rust laten

Ze vraagt aan iedereen om de kinderen met rust te laten. Zo hoopt dan ook dat er geen fotografen bij de school staan. Ze wil er verder niks over kwijt en hoopt dat iedereen hen met rust laat. “Zodat we dit gezamenlijk tot iets minder pijnlijks en op termijn zelfs weer tot iets gelukkigs kunnen maken.”

Bron: Instagram.

Op alle verhalen van Libelle rust uiteraard copyright. Linken kan altijd, eventueel met de intro van het stuk erboven. Wil je tekst overnemen of een video(fragment), foto of illustratie gebruiken, mail dan naar copyright@libelle.nl.
© 2022 DPG Media B.V. - alle rechten voorbehouden