null Beeld Hollandse Hoogte /  ANP Kippa
Beeld Hollandse Hoogte / ANP Kippa

Nostalgie

Keert Katja Schuurman terug in 'Goede tijden, slechte tijden'? “Er is zeker een kans aanwezig”

Sinds ze in 1999 uit de serie verdween, kijken trouwe fans met enige regelmatig met verlangen terug naar de tijd dat Katja Schuurman (46) de rol van Jessica Harmsen vervulde in soapserie Goede tijden, slechte tijden. Hoewel er nog geen concrete plannen zijn, zegt scenarioschrijver Susan Stam: “Er is zeker een kans dat ze terugkeert.”

Mirna WiggersHollandse Hoogte / ANP Kippa

Sinds Babette van Veen (53) in 2015 de rol van Linda Dekker weer oppakte is het verlangen van een terugkeer van Katja als Jessica nog eens extra aangezet. In de tijd voordat Jessica uit de serie verdween was zij namelijk onderdeel van een zangtrio, waar ook Linda in zong.

“We zeggen nooit, nooit”

Volgens Susan overweegt het team ieder jaar een terugkeer van Katja als Jessica, vertelt ze in GTST De Podcast. “Ik weet dat veel mensen hopen dat Jessica Harmsen terugkeert in de serie”, zegt ze. “Bij ons in het schrijversteam komt het elk jaar weer terug: zullen we Jessica terug laten komen? Helemaal nu Julian weer in de serie te zien is... Dus we zeggen nooit, nooit.”

Julian en Jessica

De karakters Jessica en Julian, die laatste gespeeld door Cas Jansen, verdwenen in 1999 samen uit de serie op een motortrip naar het buitenland. In 2019 keerde Cas al terug als Julian, maar zonder Jessica. Het lijkt een mooie opening te zijn om ook Jessica gespeeld door Katja weer terug te schrijven in de serie. Wij zijn benieuwd!

Bron: RTL Nieuws.

Meer over

Op alle verhalen van Libelle rust uiteraard copyright. Linken kan altijd, eventueel met de intro van het stuk erboven. Wil je tekst overnemen of een video(fragment), foto of illustratie gebruiken, mail dan naar copyright@libelle.nl.
© 2022 DPG Media B.V. - alle rechten voorbehouden