null Beeld

Kerstvakantie tip: Magisch Madurodam

VrouwOnline.nl

Het is kerstvakantie! Weet je niet zo goed wat je moet ondernemen met je gezin? Denk dan eens aan Madurodam. Juist tijdens de kerstvakantie gebeuren hier bijzonder magische dingen...

Het is kerstvakantie! Weet je niet zo goed wat je moet ondernemen met je gezin? Denk dan eens aan Madurodam. Juist tijdens de kerstvakantie gebeuren hier bijzonder magische dingen...

Van 21 december t/m 5 januari* viert Madurodam dagelijks het Hollandse Winterfeest. Het park ademt vanaf de start van de kerstvakantie een typisch Hollandse wintersfeer en er is voor jong en oud van alles te doen en te beleven. Hoogtepunt is het aansteken van de 33.000 lichtjes van Madurodam. Dagelijks bepaalt een loting onder de jongste bezoekertjes wie de Grootste Lichtknop van Nederland die dag mag omzetten en daarmee de lichtjes van Madurodam mag aansteken. Het speciale winterprogramma start om 15.30 uur en duurt tot 19.30 uur.

Als de duizenden lichtjes aan gaan, ervaar je de magie van Madurodam. De inwoners van Madurodam, de Madurodammertjes, vertellen spannende winterverhalen. Er is een schaatsbaantje voor de kinderen en gezellige blokhutten waar warme chocolademelk, vers gebakken stroopwafels en heerlijke erwtensoep worden bereid. Rondleidingen door het park en kinderorkesten die muziek maken, completeren het programma. Het winterfeest wordt afgesloten met een lampionnenoptocht voor de kinderen.

Eet je mee?

In het Panorama wintercafé word je vanaf 17:00 uur uitgenodigd om aan tafel mee te komen eten. In een gezellige winterse sfeer kun je genieten van een heerlijke stamppot en er zijn frietjes met een snack voor de kinderen. Ga voor meer info naar www.madurodam.nl/winterfeest

Madurodam Familie- en Vriendenticket

undefined

Je kunt nu extra voordelig naar Madurodam! Tijdens het Winterfeest samen genieten met korting. Met zijn vieren ben je er al voor slechts € 40. Koop je voordelige tickets nu op Madurodam.nl

Kerstsfeer in Den Haag

Den Haag is uitgeroepen tot beste binnenstad van Nederland. De kerstvakantie biedt een uitstekende gelegenheid om een bezoek aan Madurodam te combineren met een verblijf in Den Haag. Voor een overzicht van wat er te doen is in Den Haag zie: www.madurodam.nl/bezoekdenhaag.

* Op eerste kerstdag (25 december) en Oudejaarsdag (31 december) vindt het winterfeest niet plaats. Madurodam is op deze dagen wel geopend van 09 uur tot 17 uur.

Over Madurodam

In Madurodam ontdek je waar een klein land groot in is. De grote verhalen over Nederlandse prestaties en ambities komen in het wereldberoemde miniatuurpark tot leven. Sinds de opening in 1952 bezochten meer dan 50 miljoen mensen het park. Een bezoek aan Madurodam is voor vele generaties Nederlanders onderdeel van het fotoboek van hun jeugd. De ambitie van Madurodam is om ieder kind tussen de 6 en 12 jaar een bezoek aan Madurodam te laten brengen. Ook toekomstige generaties leren zo weer spelenderwijs wat hun land zo bijzonder maakt. Opgericht als fondsenwerver en promotieplatform voor het goede doel is Madurodam al ruim 60 jaar in alle opzichten: Goed Voor Kinderen.

Eerder verschenen op VrouwOnline

Meer over

Op alle verhalen van Libelle rust uiteraard copyright. Linken kan altijd, eventueel met de intro van het stuk erboven. Wil je tekst overnemen of een video(fragment), foto of illustratie gebruiken, mail dan naar copyright@libelle.nl.
© 2022 DPG Media B.V. - alle rechten voorbehouden