null Beeld

Kijkers ‘All you need is love’ ontroerd door de aandoenlijke Sander en Fenna

Al heel wat jaren herenigt cupido Robert ten Brink geliefden in All you need is love. Donderdagavond zorgde hij ervoor dat Sander en zijn vriendin elkaar na maanden weer konden zien. 

Demi Schoenmakers

De twee hebben al zo'n vier jaar een relatie. "Ze is leuk, ze heeft een mooie glimlach, en... ja er is zoveel", zegt Sander als Robert vraagt wat hij zo leuk aan haar vindt. Alleen wonen ze door het syndroom van down allebei in een woonvorm. "Is de een niet in quarantaine, dan is het de ander", legt de moeder van Sander uit.

Liefdesdag

Hierdoor hebben de tortelduifjes elkaar al maanden niet kunnen zien. Om daar verandering in te brengen, laat hij zijn moeder een brief schrijven. En Robert zou Robert niet zijn als hij niet een fantastische date voor ze zou organiseren. Hij regelt een echte 'liefdesdag' voor de twee en de eerste ontmoeting is dan ook heel aandoenlijk om te zien.

All you need is love

Sander en Fenna zijn allebei dol op dieren. Ze mogen daarom samen naar een dierenpark om daar de dieren te verzorgen en eten te geven. Ze glunderen van oor tot oor. De date wordt afgesloten met een romantisch diner voor twee, waar Sander een belangrijke vraag aan Fenna stelt. "Lieve schat, we kennen elkaar nu vier jaar. En ik hou zo veel van jou", begint hij zijn verhaal. "Op dit moment ben jij de ware liefde voor mij. Bij deze vraag ik of je met mij wil trouwen?" Fenna zegt uiteraard volmondig 'ja', maar ze benadrukt wel dat ze niet te hard van stapel wil lopen. "Met corona doen we het altijd rustig aan", zegt ze. Zo schattig!

Om te smelten

De kijkers zijn ook ontroerd door de aandoenlijke beelden van Sander en Fenna. "Wat ontzettend lief! Sander die huilt in de studio bij de beelden van hun liefdesdate" en "Hier smelt je toch van?", klinkt het op Twitter:

Nog een mooi liefdesverhaal: Lisette (41) werd verliefd en vertrok naar de andere kant van de wereld

De beste berichten van Libelle in je mailbox ontvangen? Meld je nu aan voor de nieuwsbrief!

Bron: All you need is love, Twitter. Beeld: RTL

Op alle verhalen van Libelle rust uiteraard copyright. Linken kan altijd, eventueel met de intro van het stuk erboven. Wil je tekst overnemen of een video(fragment), foto of illustratie gebruiken, mail dan naar copyright@libelle.nl.
© 2023 DPG Media B.V. - alle rechten voorbehouden