null Beeld

Kijkers ‘All you need is love’ smelten van Tilo en zijn 8 dagen oude dochtertje

Al 28 jaar kijken we met Kerst naar de All you need is love-kerstspecial, maar wennen doet het nooit. Ook deze kerstavond pinkten bijna 1,9 miljoen mensen een traantje weg.

Online redactie Libelle

Daarmee stond het programma op nummer 1, boven het journaal, De slimste mens en Chateau Meiland.

Wonder

Hoewel alle liefdesverhalen op hun eigen manier mooi zijn, springen er elk jaar toch een paar bovenuit. Dit jaar smulden kijkers vooral van Roland en Niloofar, die al 7 jaar bezig waren om een visum te krijgen. Het leek een onmogelijke opgave, maar wonder boven wonder kreeg de redactie van All you need is love het voor elkaar.

Beschuit met muisjes

Kijkers waren daarnaast ontroerd door de Egyptische Tilo, die niet zonder reden welkom werd geheten met beschuit met muisjes: zijn vriendin Joyce was 8 dagen geleden bevallen van hun dochtertje Sara. Een gebeurtenis waar je - uiteraard - bij wilt zijn, maar helaas liep dat anders.

Tilo en Joyce ontmoetten elkaar 2 jaar geleden, toen Joyce op vakantie was in Egypte. Nadat ze Tilo had leren kennen, besloot ze in een resort te gaan werken om bij hem te zijn, waarna ze in verwachting raakte. Hoewel ze alles uit de kast haalden om samen in Nederland te zijn voor de bevalling, bleek dat nog niet zo makkelijk. En zo kon het gebeuren dat Joyce het alleen moest doen.

Tranen

Nu zou Robert Robert niet zijn als hij niet met goed nieuws voor de deur stond: het was gelukt Tilo naar Nederland te halen, 8 dagen na de geboorte van Sara. Het moment dat hij haar voor het eerst vasthoudt, zorgt voor heel wat tranen bij de kijkers:

Je kunt het fragment hier terugkijken. Het begint rond 24:40.

We legden bezoekers van de Margriet Winter Fair de stelling voor: "Kerstavond is niet compleet zonder televisie." Wat vind jij?

De beste berichten van Libelle in je mailbox ontvangen? Meld je nu aan voor de nieuwsbrief!

Bron: RTL 4. Beeld: ANP

Op alle verhalen van Libelle rust uiteraard copyright. Linken kan altijd, eventueel met de intro van het stuk erboven. Wil je tekst overnemen of een video(fragment), foto of illustratie gebruiken, mail dan naar copyright@libelle.nl.
© 2023 DPG Media B.V. - alle rechten voorbehouden