null Beeld ANP Kippa
Beeld ANP Kippa

Kijkers ‘All You Need Is Love’ zijn verdeeld over grap met verliefde Maureen

Ruim 2,3 miljoen mensen keken gister naar de kerstspecial van 'All You Need Is Love'. Zoals gewoonlijk wisten de makers de kijkers weer te raken, al was er één 'grap' die niet echt in goede aarde viel.

Online redactie LibelleANP Kippa

En die draaide om Maureen, naar wie Robert tegen het einde van het programma toe loopt. Samen met haar ouders zit zij in het publiek, hopend dat haar grote, buitenlandse liefde zometeen de studio in rent. Maureen was een halfjaar gaan reizen door Nieuw-Zeeland, waar ze filmmaker Liam ontmoette via Tinder. De twee werden dolverliefd en maakten samen zelfs een film.

Aan het eind van het gesprek vertelt Robert haar dat zij en de rest van het publiek een kaartje krijgen voor de film All You Need Is Love, waarna hij doorgaat naar de volgende in het publiek. Nu gebeurt het wel vaker dat iemand even in spanning wordt gehouden en ook Maureen lijkt te denken dat Robert nog wel terugkomt bij haar. Maar dat gebeurt niet... Sterker nog: Robert (en zijn dochter Suus!) zet het laatste lied in, en de aftiteling begint. Intussen wordt Maureen af en toe gefilmd. Zie je haar eerst nog hoopvol naar de deuren kijken, op een gegeven moment lijkt ze te beseffen dat het programma echt afgelopen is, en is ze overduidelijk verdrietig.

En dan komt de aap uit de mouw: ná het programma, als de aftiteling is afgelopen, zien we Maureen in haar eentje in de hal van de studio's staan, druk append en duidelijk teleurgesteld dat ze zonder Liam naar huis moet. Maar wie loopt daar, tussen de mensen die – inclusief goodiebags – het gebouw verlaten? Jawel: Liam. Gelukkig zien we tot slot dus toch nog een dolblije Maureen, die deze avond niet snel meer zal vergeten.

Kijkers weten niet goed wat ze ervan moeten vinden: goede grap, of kan RTL het eigenlijk niet maken om een meisje zo te laten schrikken en huilend van verdriet in beeld te brengen?

Maureen zelf lijkt vooral te genieten van het feit dat ze samen de kerst kunnen doorbrengen:

De beste berichten van Libelle in je mailbox ontvangen? Meld je aan voor onze nieuwsbrief.

Bron & beeld: RTL, Twitter

Meer over

Op alle verhalen van Libelle rust uiteraard copyright. Linken kan altijd, eventueel met de intro van het stuk erboven. Wil je tekst overnemen of een video(fragment), foto of illustratie gebruiken, mail dan naar copyright@libelle.nl.
© 2022 DPG Media B.V. - alle rechten voorbehouden