null Beeld

Kijkers ‘Beter laat dan nooit’ smelten van Gerard Cox bij baby-echo Katja

Dinsdagavond was het weer tijd voor een aflevering van Beter laat dan nooit, waarin Katja Schuurman op reis gaat met Barrie Stevens, Peter Faber, Willibrord Frequin en Gerard Cox.

Tara Stokdijk

In deze aflevering was te zien hoe de zwangere Katja op reis een echo wilde, gewoon om het zekere voor het onzekere te nemen. Ze vroeg Gerard Cox om mee te gaan en dat leverde bijzondere beelden op.

Verrassing

"Ik wil graag een echo maken, om zeker te weten dat het allemaal goed is, maar dat wil ik niet alleen doen. Dus ik wil vragen of jij mee wil...", zegt Katja, die in verwachting is van een meisje, tegen Gerard. "Ja natuurlijk, wat is dat nou voor liefs!", reageert de man blij verrast.

Trotse opa

Gerard mag alleen niet zomaar mee naar binnen. Ook de regisseur mag eigenlijk niet mee. Daarom hebben ze bedacht dat Gerard zich voordoet als de opa van het babytje en de regisseur doet alsof hij Katja's echtgenoot is.

Bewondering

Gelukkig ziet de echo er hartstikke goed uit. Gerard kijkt vol bewondering naar de beelden. Met zijn telefoon maakt hij hier opnames van, die hij later aan Barrie laat zien. "Barrie, het is ongelooflijk", zucht hij terwijl hij de beelden laat zien. "Ik was zeer vereerd en het is hartstikke leuk", aldus een blije Gerard.

Reacties

Kijkers laten op Twitter weten dat ze het fragment hartverwarmend vinden:

Meer over

Op alle verhalen van Libelle rust uiteraard copyright. Linken kan altijd, eventueel met de intro van het stuk erboven. Wil je tekst overnemen of een video(fragment), foto of illustratie gebruiken, mail dan naar copyright@libelle.nl.
© 2022 DPG Media B.V. - alle rechten voorbehouden