Jeroen Pauw in 'Op1' Beeld Screenshot Op1
Jeroen Pauw in 'Op1'Beeld Screenshot Op1

Kijkers blij met ‘Op1'-gast Jeroen Pauw: “Eindelijk kritische vragen”

Jeroen Pauw was woensdagavond te gast bij Op1 en daar waren de kijkers maar wat blij mee. De presentator wordt gemist als host van de talkshow. Op social media klonken dan ook volop positieve geluiden over het feit dat hij regelmatig het woord nam tijdens de uitzending.

Demi SchoenmakersScreenshot Op1

Het programma Frontberichten keert deze week eenmalig terug op de televisie. Hierin vloggen Nederlanders in vitale beroepen over hun werk in coronatijd. Presentator Jeroen Pauw schoof bij Op1 aan tafel om te vertellen wat we kunnen verwachten.

Als een vis in het water

Anderhalf jaar geleden stopte Jeroen als presentator van Op1. Daar baalden de kijkers van, want ze waren over het algemeen altijd erg te spreken over zijn manier van interviewen.

Dit keer nam hij dus als gast plaats aan de talkshowtafel. Maar hij voelde zich er zo erg thuis, dat hij niet alleen over Frontberichten wat te zeggen had. Pauw mengde zich in alle gesprekken en stelde de ene na de andere kritisch vraag. “Jeroen Pauw neemt de uitzending even over”, schrijft een kijker op Twitter.

Kritische vragen

De komst van Pauw maakt pijnlijk duidelijk dat veel mensen minder tevreden zijn over de huidige Op1-bezetting, blijkt uit alle reacties. “We hebben je gemist. Eindelijk weer wat goede, kritische vragen” en “Jeroen stelt meer kritische vragen in 1 aflevering dan presentatoren van Op1 in jaren”, klinkt het op social media. Kijkers blijven hopen dat hij binnenkort weer terugkeert. En dan het liefst als presentator.

Bron: Op1, Twitter

Op alle verhalen van Libelle rust uiteraard copyright. Linken kan altijd, eventueel met de intro van het stuk erboven. Wil je tekst overnemen of een video(fragment), foto of illustratie gebruiken, mail dan naar copyright@libelle.nl.
© 2023 DPG Media B.V. - alle rechten voorbehouden