null Beeld

Kijkers ‘Boer zoekt Vrouw’ blijven na voorstelronde met één vraag zitten

Na lang wachten, ging gisteravond het tiende seizoen van 'Boer zoekt Vrouw' van start. 7 boeren en 3 boerinnen stelden zich voor aan de kijkers, in de hoop op leuke brieven.

Demi Schoenmakers

Heel Nederland heeft gisteren kunnen genieten van het voorstelrondje van de boeren en boerinnen van het nieuwe seizoen. Maar nu wordt het wel weer even afwachten, want in september wordt pas duidelijk welke vijf vrijgezellen we het hele seizoen gaan volgen op zoek naar de liefde.

Kijkcijferkanon

Een groot deel van de Nederlanders zat gisteravond weer voor de buis voor het voorstelrondje. De kick-off trok maar liefst 2,9 miljoen kijkers. Iets minder dan de afgelopen jaren, maar alsnog blijft Boer zoekt Vrouw een echt kijkcijferkanon. En dat was te merken, want het loeipopulaire programma werd weer druk besproken op Twitter.

Jonge boeren

"Wat een leuke boeren", reageerden kijkers. Ze waren erg onder de indruk van de hoeveelheid jonge boeren. Ook vonden ze het leuk dat er eindelijk wat meer boerinnen aan het programma meedoen. De mannen en vrouwen hadden ieder hun eigen verhaal over waarom ze geen partner hebben. De een nog heftiger dan de ander, waardoor de kijkers het de boeren enorm gunnen iemand te vinden met dit programma. Lang verhaal kort: ze kunnen allemaal niet wachten tot september, wanneer het tiende seizoen écht van start gaat.

Labradoodle

Zoals de afgelopen seizoenen, gaat Yvon Jaspers ook dit keer samen met hond Tommy langs alle boeren om ze wat beter te leren kennen. Maar niet iedereen had gelijk door dat die labradoodle van Yvon was...

Kartonnen doos

Kijkers zijn dus hartstikke enthousiast over de leuke boeren en boerinnen, maar toch blijven ze wel met één vraag zitten: waarom worden de geitjes eigenlijk gelijk na de geboorte in kartonnen dozen gezet? Boerin Saskia (53) heeft een geitenboerderij en als een geitje wordt geboren, worden ze in een kartonnen doos gestopt met daarop geschreven of het een geitje of een bokje is. Waarom wordt niet uitgelegd, waardoor vele kijkers in de war zijn.

Vanaf september worden de vijf boeren en boerinnen met de meest ontvangen brieven gevolgd tijdens hun zoektocht naar de liefde. Was het voor jou liefde op het eerste gezicht toen je gisteren naar de voorstelronde van Boer zoekt Vrouw keek? Je kunt jouw liefdesbrief sturen naar: 'Boer zoekt Vrouw', postbus 398, 1115 ZH Amsterdam-Duivendrecht of via de website van Boer zoekt Vrouw.

Iedere dag de best gelezen berichten van Libelle in je mailbox? Meld je aan voor de nieuwsbrief!

Bron: Twitter. Beeld: ANP

Op alle verhalen van Libelle rust uiteraard copyright. Linken kan altijd, eventueel met de intro van het stuk erboven. Wil je tekst overnemen of een video(fragment), foto of illustratie gebruiken, mail dan naar copyright@libelle.nl.
© 2023 DPG Media B.V. - alle rechten voorbehouden