null Beeld

Kijkers ‘Boer zoekt vrouw’ raken niet uitgepraat over de speeddates

In de tweede aflevering van Boer zoekt Vrouw is het tijd voor de speeddates. De eerste ontmoeting tussen de boeren en de tien briefschrijfsters en -schrijvers verloopt zoals altijd weer vol bijzondere en ietwat ongemakkelijke momenten.

Online redactie Libelle

De kijker thuis vindt de speeddates echter toch wel een raar fenomeen, zo blijkt op Twitter.

Speeddates

De boeren en boerin krijgen traditiegetrouw 5 minuten de tijd om kennis te maken met hun brievenschrijfsters en brievenschrijvers. Met het luiden van de klok gaat de speeddate officieel van start en kunnen de boeren proberen om te ontdekken wie ze graag beter willen leren kennen.

Ongemakkelijk

Traditiegetrouw zijn de dates weer gevuld vol bijzondere momenten. Bij sommigen gaat de tijd veel te snel, terwijl bij anderen de tijd vooruit lijkt te kruipen. Bij de ene speeddate wordt er zelfs direct over belangrijke zaken als kinderen en samenwonen gesproken, maar bij andere boeren is de ontmoeting ongemakkelijk en vallen er lange stiltes.

Reacties

De kijker thuis ontgaat het niet dat er in vele gevallen sprake is van ongemakkelijke momenten, en dat is dan ook volop te zien op Twitter. Ook wordt er volop gesproken over het feit dat speeddaten maar een gekke bedoeling is. "In 5 minuten heb je toch helemaal geen beeld van iemand? Na “hallo hoe is het?” ben je al minimaal een minuut kwijt" schrijft iemand.

Wil je mee praten? Kijk dan nu Praat mee over BZV op Libelle TV:

De mooiste berichten van Libelle in je mailbox ontvangen? Meld je aan voor onze nieuwsbrief.

Bron: KRO NCRV .Beeld: Brunopress

Op alle verhalen van Libelle rust uiteraard copyright. Linken kan altijd, eventueel met de intro van het stuk erboven. Wil je tekst overnemen of een video(fragment), foto of illustratie gebruiken, mail dan naar copyright@libelle.nl.
© 2023 DPG Media B.V. - alle rechten voorbehouden