BOOS Beeld BOOS - BNNVARA
BOOSBeeld BOOS - BNNVARA

Kijkers ‘BOOS’ in shock van onthullingen over ‘The voice’: “Ik ben er misselijk van”

De uitzending van BOOS over de schandalen bij The voice of Holland duurt zo’n anderhalf uur. Hij is nog niet helemaal afgelopen, als het online al reacties regent van mensen die in shock zijn.

Amanda WinkelmanBOOS - BNNVARA

In de eerste 75 minuten van de uitzending zijn al huiveringwekkende zaken aan het licht gekomen. BOOS ontving talloze berichten over seksueel overschrijdend gedrag van onder andere bandleider en tot voor kort partner van Linda de Mol Jeroen Rietbergen, ex-coach Marco Borsato en coach Ali B. Ook over een regisseur zijn verschillende verhalen gekomen.

Van bericht tot verkrachting

De verhalen zijn schokkend. Van seksueel getinte berichtjes tot opmerkingen, aanrakingen en verkrachtingen. Een aantal ex-kandidates klaagde de afgelopen dagen Ali B aan, ook zij deden hun verhaal in het eerste deel van de uitzending.

Op Twitter regent het berichten van gechoqueerde kijkers:

Wil je na het zien van de aflevering van BOOS en/of naar aanleiding van de berichtgeving rondom The voice of Holland misschien met iemand praten over je eigen ervaring met seksueel grensoverschrijdend gedrag?

Neem dan gratis, vrijblijvend én anoniem contact op met:

Slachtofferhulp Nederland
0900-0101, ma t/m vr 08:00 – 20:00 of via de chat op www.slachtofferhulp.nl

Centrum Seksueel Geweld
0800-0188, 24/7 of via chat ma t/m vr 16:00 – 06:00, za en zo van 20:00 tot 06:00 op www.centrumseksueelgeweld.nl

Bron: BOOS, Twitter.

Meer over

Op alle verhalen van Libelle rust uiteraard copyright. Linken kan altijd, eventueel met de intro van het stuk erboven. Wil je tekst overnemen of een video(fragment), foto of illustratie gebruiken, mail dan naar copyright@libelle.nl.
© 2022 DPG Media B.V. - alle rechten voorbehouden