null Beeld

Kijkers ‘Chateau Meiland’ zien familie hysterisch reageren op potentiële coronapatiënt

Het coronavirus houdt ons al een tijdje bezig. Maandagavond was in Chateau Meiland te zien hoe de ophef over het virus ook het kasteel bereikte. En daar reageerde de familie naar verwachting op: hysterisch.

Tara Stokdijk

Een van de gasten van het chateau voelt zich namelijk ziek. De paniek breekt uit want: ze zal toch geen corona hebben?

Huisarts

De familie van de zieke gast wil haar graag laten testen op het coronavirus. Helaas gaat dat in Frankrijk niet zo makkelijk. De huisarts is maar moeilijk te bereiken. Wanneer ze de arts bellen krijgen ze telkens hetzelfde berichtje te horen, maar wat daar precies gezegd wordt, dat verstaan de Meilandjes niet helemaal.

In de aanhanger

Het lijkt er dus niet op dat de huisarts naar het kasteel komt. Gelukkig komt snel de verzorgende aard van Martien naar boven. Hij wil haar wel even naar de arts brengen: "Maar dan moet zij wel in de aanhanger, zij kan niet in de auto, dan krijgen wij het ook."

Bonbons

Wanneer ze eindelijk langs een arts gaan, is het nieuws slecht. De zieke gast moet in quarantaine op het chateau. De familie van de mevrouw mag naar huis, maar zij moet blijven. Gelukkig laat ook nu Martien zich van zijn verzorgende kant zien. Zo is hij niet te beroerd om de zieke dame iets te drinken en wat lekkers te brengen. De kasteelheer besluit alleen wel dat hij het doosje bonbons niet kan aangeven, straks raakt hij nog besmet. Daarom lijkt het hem een goed idee om de bonbons de kamer in te smijten...

Reacties

Kijkers vinden de hysterische aanpak van de familie Meiland hilarisch. Op Twitter wordt vooral veel gelachen om het doosje chocola dat door Martien de kamer in werd geworpen:

Dít is hoe Martien Meiland gewond en blind raakte aan zijn rechteroog:

De beste berichten van Libelle in je mailbox ontvangen? Meld je aan voor onze nieuwsbrief.

Beeld: Annoeska Philips | Talpa Pers

Meer over

Op alle verhalen van Libelle rust uiteraard copyright. Linken kan altijd, eventueel met de intro van het stuk erboven. Wil je tekst overnemen of een video(fragment), foto of illustratie gebruiken, mail dan naar copyright@libelle.nl.
© 2022 DPG Media B.V. - alle rechten voorbehouden