Nieuwe kandidaat Loes in
Nieuwe kandidaat Loes in "De slimste mens'Beeld KRO-NCRV

Kijkers ‘De slimste mens’ hebben de grootste pret om nieuwe kandidaat

Actrice Loes Schnepper zat maandagavond voor het eerst in een van de beroemde stoelen van De slimste mens. De meeste kandidaten bedenken wel een tactiek voordat ze aan het spelletje beginnen, maar Loes had dat overduidelijk niet gedaan.

Chanan FoppenKRO-NCRV

Om succesvol te zijn in De slimste mens moet je natuurlijk veel dingen weten, maar het is ook een tactisch spelletje dat je een beetje slim (há) kunt spelen. De meeste kandidaten bereiden zich daar goed op voor door de kunst af te kijken bij kandidaten uit vorige seizoenen. Kandidaat Loes Schnepper heeft dat overduidelijk niet gedaan, sterker nog; het leek of ze nog nooit een aflevering van het spelprogramma had gezien. “Je krijgt de indruk dat ze is verdwaald, dat ze eigenlijk naar iets heel anders op weg was en toen per ongeluk in dit programma belandde", reageert iemand gevat.

Loes Schnepper in De slimste mens

Loes deed maandagavond voor het eerst mee aan het spel. Er was geen sprake van beginnersgeluk, want ze kwam volgens de kijkers juist een beetje warrig over. Ze had moeite met de vragen, kende de spelregels niet en kreeg zelfs een black-out. “Wakker blijven", schreef iemand dan ook in een reactie op social media. Dat lukte nog net, maar helaas kwam er niet heel veel meer uit.

Geen beginnersgeluk

Het was dan ook geen grote verrassing dat Loes er na deze aflevering al uit lag. Ze wist niet te winnen van journalist Rob Goosens en toneelregisseur Char Li Chung. De kijkers hadden haar toch wel graag nog een keer terug zien komen in het programma:

Bron: Veronicasuperguide.nl

Meer over

Op alle verhalen van Libelle rust uiteraard copyright. Linken kan altijd, eventueel met de intro van het stuk erboven. Wil je tekst overnemen of een video(fragment), foto of illustratie gebruiken, mail dan naar copyright@libelle.nl.
© 2022 DPG Media B.V. - alle rechten voorbehouden