Droomhuis gezocht Beeld Screenshot Omroep MAX
Droomhuis gezochtBeeld Screenshot Omroep MAX

Kijkers ‘Droomhuis gezocht’ teleurgesteld na bijzondere aflevering: “Wat een anticlimax”

Normaal gesproken gaat presentatrice Carrie ten Napel in Droomhuis gezocht samen met een stel op zoek naar een mooi koophuis, maar maandagavond nam de aflevering een bijzondere wending...

Demi SchoenmakersScreenshot Omroep MAX

Toen Laura en Andries namelijk op het punt stonden het derde huis te bezichtigen, lieten ze weten zelf in de tussentijd al een huis te hebben gevonden. Kijkers zeggen op Twitter zwaar teleurgesteld te zijn. “Waarom doen ze dan mee aan dit programma?”

Emigreren naar Zweden

Presentatrice Carrie ten Napel reisde voor deze aflevering af naar Zweden. Daar zijn Laura en Andreis op zoek naar de perfecte woning om tot rust te komen. Tijdens een vakantie werden ze verliefd op het land en al snel hebben ze hun spullen gepakt om te emigreren. Voordat Carrie voor het stel op zoek ging, verklapte het koppel dat ze meerdere bezichtigingen hadden gehad en zelfs al op een huis hadden geboden.

Geaccepteerd bod

Ondanks het uitgebrachte bod, ging Carrie toch vol enthousiasme op zoek naar een potentieel droomhuis voor Laura en Andries. Vlak voordat de derde bezichtiging zou plaatsvinden, kreeg Carrie een telefoontje. “Ik was onderweg naar huis drie, maar ik ben zojuist gebeld door Laura en Adries en het bod dat ze hebben gedaan op het huis dat ze in de vakantie hebben gezien, is geaccepteerd”, vertelt ze.

Plottwist

Wat er toen gebeurde, is in de geschiedenis van Droomhuis gezocht nog nooit gebeurd. Het team kon niks meer voor het stel betekenen. “Dus we gaan de rollen omdraaien: zij gaan mij rondleiden”, zegt Carrie. “Wel leuk!” Niet veel later arriveert ze bij het nieuwe huis van Laura en Andries. Daar vertellen ze wat er precies is gebeurd. “Je doet een bod en je verwacht niet dat het geaccepteerd wordt. We gingen er eigenlijk vanuit dat jij het zou vinden voor ons”, vertelde Andries met een glimlach van oor tot oor.

Anticlimax

Kijkers zijn niet te spreken over de aflevering en vinden het gek dat het koppel alsnog mee mocht doen aan het programma. Ze noemen de plottwist zelfs een anticlimax. “Zelf een huis vinden terwijl je in Droomhuis gezocht zit, is toch een beetje als meedoen aan The voice of Holland terwijl je al een hit of platencontract hebt”, schrijft iemand. Een andere kijker reageert met: “Waarom deden ze eigenlijk mee met dit programma? Ze hadden al meerdere biedingen lopen en nu reeds een huis gekocht.”

Bron: Droomhuis gezocht, Twitter

Op alle verhalen van Libelle rust uiteraard copyright. Linken kan altijd, eventueel met de intro van het stuk erboven. Wil je tekst overnemen of een video(fragment), foto of illustratie gebruiken, mail dan naar copyright@libelle.nl.
© 2022 DPG Media B.V. - alle rechten voorbehouden