null Beeld EM-Press/Patrick van Emst
Beeld EM-Press/Patrick van Emst

Kijkers enthousiast over de vervanger van Lil Kleine bij ‘The voice’ 

Wie The voice vrijdagavond keek, miste twee juryleden: Waylon en Lil Kleine. Of nou ja, missen... Veel kijkers zien de laatstgenoemde coach liever vervangen worden. 

Faye HeijnisEM-Press/Patrick van Emst

Dat gebeurde vrijdagavond eenmalig. En er klinken enthousiaste reacties over dit jurylid ad interim.

Ronnie Flex

Ronnie Flex plofte voor één keer op de stoel van collega en vriend Lil Kleine (Jorik Scholten) neer. Net als Angela Groothuizen, die inviel voor Waylon. Zij moesten in deze the knock-outs beslissen welke kandidaten uit team Lil Kleine en team Waylon een plekje in de finale verdienen. En dat deden ze volgens kijkers hartstikke goed.

Team Ronnie

Er klinken vooral complimenten voor Ronnie, die volgens sommige kijkers veel meer zinnigs te melden heeft dan Lil Kleine. "Kan meneer Flex de rest van het seizoen niet afmaken?", klinkt het. En: "Maak van Ronnie de Flexkracht alsjeblieft een vaste kracht".

Bonje tussen Anouk en Lil Kleine

Of Lil Kleine volgend seizoen weer terugkeert als coach in The voice, is niet duidelijk. Maar volgens kenners is dat ook heel erg te betwijfelen. Zeker na de woorden die hij met Anouk had. Toen Anouk de rapper aansprak op zijn lakse jurering, zou hij haar achter de schermen hebben uitgescholden. Tongen beweren dat dat ook de reden is dat er voor de the knock-outs vervangende juryleden werden ingezet, omdat de twee niet met elkaar in één studio wilden zitten. Maar met de liveshows, zullen ze wel moeten. Die gaan vanaf vrijdag 7 februari van start.

Zangeres Maan openhartig over haar leven na The voice: "Ik kwam in een stroomversnelling"

Iedere dag de best gelezen berichten van Libelle in je mailbox? Meld je aan voor de nieuwsbrief!

Bron: The voice (RTL), Twitter. Beeld: Brunopress

Op alle verhalen van Libelle rust uiteraard copyright. Linken kan altijd, eventueel met de intro van het stuk erboven. Wil je tekst overnemen of een video(fragment), foto of illustratie gebruiken, mail dan naar copyright@libelle.nl.
© 2023 DPG Media B.V. - alle rechten voorbehouden