null Beeld

Kijkers enthousiast over eerste aflevering ‘De verraders’, behalve over dít 

Zaterdagavond was de eerste aflevering van het nieuwe programma De verraders te zien. Dit spannende spel vol leugens en bedrog viel behoorlijk in de smaak bij de kijkers. Al hadden zij één verbeterpunt.

Online redactie Libelle

De verraders

Het nieuwe RTL-programma is een mix tussen het razendpopulaire programma Wie is de mol? en het spel De weerwolven van Wakkerdam. Achttien BN’ers worden in een kasteel in Zuid-Limburg gedropt. Daar moeten ze met elkaar samenwerken om een grote zilverschat te winnen, maar dat is best lastig aangezien zich onder hen drie verraders bevinden. Zij doen er natuurlijk alles aan om zelf met de buit ervandoor te gaan.

Ontmaskeren

Elke nacht mogen de verraders een medekandidaat ‘vermoorden’ om zelf dichterbij de schat te komen. Ondertussen proberen de overige deelnemers de valserikken te ontmaskeren zonder zelf ‘vermoord’ te worden. Zij mogen iedere dag iemand wegstemmen om zo de verraders te proberen te elimineren. Maar aangezien zij zelf ook mee mogen stemmen is dat heel moeilijk. Lukt het de kandidaten om de echte verraders te ontmaskeren of elimineren ze per ongeluk onschuldige kandidaten?

Verbeterpunt

Op Twitter stromen de positieve reacties op het programma binnen. De kijkers vinden het programma spannend, leuk, interessant en makkelijker te volgen dan Wie is de mol?. Maar het grote verschil tussen De verraders en Wie is de mol? is dat je nu als kijker wél weet wie de verraders zijn. En dat is nou precies waar de kijkers zaterdagavond over vielen. Velen vinden het zonde dat je als kijker niet wordt uitgedaagd om zelf de verraders te ontmaskeren. Al is niet iedereen het eens met die kritiek.

De beste berichten van Libelle in je mailbox ontvangen? Meld je nu aan voor de nieuwsbrief!

Bron: Twitter. Beeld: Rtl.

Op alle verhalen van Libelle rust uiteraard copyright. Linken kan altijd, eventueel met de intro van het stuk erboven. Wil je tekst overnemen of een video(fragment), foto of illustratie gebruiken, mail dan naar copyright@libelle.nl.
© 2022 DPG Media B.V. - alle rechten voorbehouden