null Beeld

Kijkers ergeren zich massaal aan kritisch koppel in ‘Bed & breakfast’

Waar ‘Bed & breakfast’ normaal gesproken een programma is waarbij je je lekker kunt ontspannen, was dat voor veel kijkers vrijdagavond wel anders. De kritische Gerrie en Dennis hadden namelijk zóveel aan te merken op de B&B’s van de andere kandidaten, dat veel kijkers zich groen en geel aan het ergeren waren.

Erandi Godinez

Op Twitter ging het dan ook aardig los over de ‘azijnzeikerds’ in ‘Bed & breakfast’.

Zelfverzekerd koppel

Dennis en Gerrie uit Delfzijl hadden de eer om eerst alle kandidaten in hun eigen B&B te ontvangen. De mannen waren érg zelfverzekerd over hun eigen accommodatie en gingen er ook vanuit dat ze geen kritiek zouden krijgen. “Als ze wel wat hebben, dan moeten ze wel een heel goede onderbouwing hebben. Want eigenlijk alles hier is perfect.” Dennis en Gerrie kregen uiteindelijk de nodige complimenten over hun accommodatie en waren dan ook erg tevreden. Toen ze op bezoek gingen in de B&B’s van de andere deelnemers, namelijk die van Renate en Gerti en Gerard en Riki, bleek dat de mannen wel érg kritisch waren. Ze hadden namelijk van alles op te merken aan de B&B’s en er kon eigenlijk geen positief woord vanaf.

Nodige kritiek

Zo was de B&B van Renate en Gerti in Emmen volgens de mannen ‘een beetje te druk’ en het feit dat de plantenbakken op het terras waren volgelopen met water, was volgens hen ook een echte no-go. Daar konden de dames toch beter seizoensplanten in zetten? Daarnaast had de douche een ‘gek hoekje’ en hadden de dames ook meer aandacht moeten besteden aan de douchekop. Ook bij Gerard en Riki hadden de mannen het nodige op te merken. Zo was het bed te klein en het nachtkastje te laag. Uiteindelijk kozen de mannen ervoor om bij beide stellen minder te betalen dan de vraagprijs en dat schoot bij veel kijkers in het verkeerde keelgat.

Reacties Twitter op ‘Bed & breakfast’

Op Twitter kwam al snel de ene na de andere boze tweet over de mannen voorbij:

De artikelen van Libelle in je mailbox ontvangen? Meld je nu aan op Libelle.nl/nieuwsbrief.

Bron: Twitter, NPO. Beeld: Screenshot NPO Start

Op alle verhalen van Libelle rust uiteraard copyright. Linken kan altijd, eventueel met de intro van het stuk erboven. Wil je tekst overnemen of een video(fragment), foto of illustratie gebruiken, mail dan naar copyright@libelle.nl.
© 2022 DPG Media B.V. - alle rechten voorbehouden