null Beeld

Kijkers geïrriteerd door fouten in uitzending ‘De slimste mens’

‘De slimste mens’ zou natuurlijk niks zijn zonder de redactie die keer op keer weer moeilijke vragen verzint voor de kandidaten. Maar dat deze taak ook best pittig kan zijn, blijkt wel uit de laatste uitzending. Er waren namelijk een aantal foutjes in geslopen…

Erandi Godinez

Deze foutjes bleven niet onopgemerkt, want op Twitter regende het al snel klachten.

Fout na fout

Zo was Maarten van Rossem, ook wel ‘het kritische oog’ van het programma genoemd, even in de war of het nu ochtend of avond was in New York. Er werd een verkeerd fragment bij een vraag uitgezonden en de filmlocatie van Magnum PI was niet goed. Kijkers vonden het wel heel opvallend dat er zoveel fouten in de uitzending waren geslopen en gingen los op Twitter:

Kritiek van Maarten van Rossem

Het zijn overigens niet alleen de kijkers die kritiek hebben op de televisiequiz. Maarten van Rossem liet weten dat hij vindt dat het niveau van de vragen flink gedaald is. Dit seizoen lukt het de kandidaten opvallend vaak om binnen een paar seconden de puzzelronde op te lossen, terwijl hier in voorgaande jaren juist veel kandidaten over struikelden. “Ze worden makkelijker of het zijn intelligente kandidaten,” zo merkte Maarten gevat op.

De beste berichten van Libelle in je mailbox ontvangen? Meld je aan voor onze nieuwsbrief.

Bron: Twitter, TV Gids. Beeld: KRO NCRV

Meer over

Op alle verhalen van Libelle rust uiteraard copyright. Linken kan altijd, eventueel met de intro van het stuk erboven. Wil je tekst overnemen of een video(fragment), foto of illustratie gebruiken, mail dan naar copyright@libelle.nl.
© 2022 DPG Media B.V. - alle rechten voorbehouden