Airen en Anna-Maria in 'Vier handen op één buik' Beeld BNNVARA | Skyhigh TV
Airen en Anna-Maria in 'Vier handen op één buik'Beeld BNNVARA | Skyhigh TV

Kijkers geschokt door uitspraken in ‘Vier handen op één buik’

Anna-Maria (19) bereidt zich samen met haar vriend Angelo (19) voor op de komst van hun baby. Het jonge stel wordt in Vier handen op één buik bijgestaan door Airen Mylene (36) en haar vriend Taeke Taekema (41).

Demi SchoenmakersBNNVARA | Skyhigh TV

Op Twitter reageren kijkers geschokt op de aflevering van dinsdagavond.

Pil vergeten

Anna-Maria (19) en Angelo leren elkaar online kennen. Ze besluit hem op te zoeken en de trein van Friesland naar Zuid-Limburg te pakken. Eenmaal aangekomen blijkt ze de pil te zijn vergeten. Omdat ze geen geld heeft voor een nieuwe, laat ze het erbij. Ze raakt gelijk zwanger.

Weinig kosten

Het stel gaat bij de moeder van Angelo wonen. Dat scheelt ze huurkosten en een kind is volgens hen de eerste maanden toch niet zo duur. Anna-Maria is namelijk van plan om de eerste maanden borstvoeding te geven dus dan heeft het stel geen kosten, denken ze. Kijkers zijn verbijsterd over de situatie en de reacties op Twitter stromen binnen.

Geen werk

Werken is voor het stel overigens niet echt een optie, aangezien de moeder van Angelo dan het risico loopt om haar uitkering te verliezen. Hij mag maximaal 400 euro bruto per maand verdienen. En alle beetjes helpen, dus neemt Taeke Angelo mee om een baan te gaan zoeken. Ondertussen ondersteunt Airen Anna-Maria tijdens de laatste loodjes.

Geschrokken reacties

Kijkers laten op social media weten erg te zijn geschrokken door alle uitspraken. De aflevering heeft dan ook veel indruk op ze gemaakt. Wat men vooral heel gek vindt, is dat het stel haast geen geld heeft maar dat Angelo wel twintig sigaretten per dag rookt. Ze hopen dan ook dat ze snel de juiste hulp krijgen. “Dit jonge stel heeft met spoed ondersteuning nodig! Ze onderschatten het volwassen leven én het krijgen en grootbrengen van een baby/kind”, reageert een kijker op Twitter. Een ander zegt: “Twintig sigaretten op een dag. En al bijna geen geld hebben, én een kind op komst. Hier vind ik wat van...”

Hoe gaat het nu met ze?

Gelukkig laat het stel in een vlog op de website van Vier handen op één buik weten dat het goed met ze gaat en dat dochtertje Felicia het hartstikke goed doet.

Op Twitter laat Angelo weten dat hij en Anna inmiddels allebei werken. “De pizzeria lag mij niet zo helaas, waarna ik toch een leuke en passende baan heb weten te vinden.” Op dit moment volgt hij ook de opleiding Assistent Dienstverlening en Zorg. Bovendien hebben ze het huis van zijn moeder verlaten. “We are doing well’, zegt Angelo.

Waarom zwanger raken voor Airen Mylene extra bijzonder was:

Bron: Vier handen op één buik, RTL Boulevard en Twitter.

Op alle verhalen van Libelle rust uiteraard copyright. Linken kan altijd, eventueel met de intro van het stuk erboven. Wil je tekst overnemen of een video(fragment), foto of illustratie gebruiken, mail dan naar copyright@libelle.nl.
© 2022 DPG Media B.V. - alle rechten voorbehouden