Cruijf Beeld Still sbs6
CruijfBeeld Still sbs6

Kijkers ‘HLF8’ verbazen zich: Susila Cruijff lijkt enorm op haar vader Johan

Op 8 februari bestaat de Johan Cruyff Foundation 25 jaar. Ter ere van dit bijzondere jubileum schoof zijn dochter Susila Cruijff aan in de talkshow HLF8 van Johnny de Mol om over de stichting en haar vader te praten.

Chanan FoppenStill sbs6

De Johan Cruyff Foundation werd op 8 februari 1997 opgericht. De afgelopen 25 jaar hadden ze veel impact met hun projecten waarmee ze wereldwijd sport- en spelprojecten ontwikkelen en steunen voor kinderen en jongeren voor wie sport niet vanzelfsprekend is.

Susila Cruijff

Het verhaal over de foundation maakt veel indruk op de kijkers van het programma, maar nog veel meer waren ze bezig met het feit dat de dochter van de voetballer een kopie van haar vader lijkt. “Wat lijk je toch op Johan. Niet te geloven. Ik zit zo naar je te luisteren en te kijken en het is ongelofelijk...”, zei Johnny de Mol ook aan het einde van het gesprek. “Ik praat ook net zo plat als hij”, voegde Susila lachend toe.

Bekijk hier (vanaf 25 minuten) het gesprek met Susila over de foundation. “Ik dacht dat Johan terug op aarde was, maar het is z’n dochter Susila. Wat een gelijkenis”, schrijft een kijker in een reactie:

Bron: Veronicasuperguide.nl

Op alle verhalen van Libelle rust uiteraard copyright. Linken kan altijd, eventueel met de intro van het stuk erboven. Wil je tekst overnemen of een video(fragment), foto of illustratie gebruiken, mail dan naar copyright@libelle.nl.
© 2023 DPG Media B.V. - alle rechten voorbehouden