null Beeld

Kijkers ‘Married at first sight’ hebben duidelijke mening over huwelijk Mick & Daisy

Alle ingrediënten voor een succesvolle match leken er voor Mick en Daisy te zijn, maar hoe meer afleveringen van Married at first sight er worden uitgezonden, hoe meer kijkers gaan twijfelen aan een rooskleurige toekomst voor die twee. 

Online redactie Libelle

Op de bruiloft sprong de vonk tussen Mick en Daisy niet meteen over. Dat kon toen nog ongemakkelijkheid zijn, maar op huwelijksreis in Albufeira werd de sfeer er niet beter op. Daisy verwijt Mick dat hij ongeïnteresseerd is en Mick lijkt zich bij haar maar niet op zijn gemak te kunnen gaan voelen. De twee komen er zelfs met hulp van de deskundige niet uit en besluiten apart te gaan slapen.

Vooruitblik koppelsweekend

In de vooruitblik op de volgende aflevering wacht de moeder van Daisy haar op Schiphol op en vertelt ze dat het moment er voor Daisy gewoon niet is geweest. Dat blijkt ook uit de eerste vooruitblik op het koppelsweekend waarin Daisy in een gesprek zegt: "Ík was wel op mijn gemak, maar jíj was niet op je gemak. Dus hoe kun je dan zeggen dat ik niet op mijn gemak was?’’, terwijl Mick er een beetje verslagen bij zit.

Mick & Daisy: een gelukkig huwelijk?

Uit de reacties op social media blijkt dat veel mensen op basis van de beelden de kant van Mick kiezen in dit verhaal. Hij zou niet de kans hebben gekregen om zichzelf echt te kunnen laten zien. In een gesprek met deelnemer Lars op het Instagramaccount van RTL4 vertelde Mick dat hij niet zo relaxed was tijdens de opnames. "De montage werkte ook niet altijd in mijn voordeel. Het was pittig, het was veel. Er gebeurt in vijf weken heel veel, maar ik denk dat ik het goed heb kunnen afsluiten", zei hij.

Opvallend was dat Mick ook zei dat "de wonderen de wereld nog niet uit zijn". Met zijn uitspraak: "Ik heb geleerd dat ik voorlopig met zijwieltjes moet fietsen’. Ik heb een heel leuke, lieve vrouw, en alles komt uiteindelijk goed. Er gebeurt méér dan er uitgezonden wordt", maakte hij ook veel kijkers nieuwsgierig.

Reacties

Zou het dan toch nog goed komen tussen de twee? Op Twitter hebben de kijkers hun mening al gevormd:

De beste berichten van Libelle in je mailbox ontvangen? Meld je nu aan voor de nieuwsbrief!

Bron: AD.nl. Beeld: RTL

Meer over

Op alle verhalen van Libelle rust uiteraard copyright. Linken kan altijd, eventueel met de intro van het stuk erboven. Wil je tekst overnemen of een video(fragment), foto of illustratie gebruiken, mail dan naar copyright@libelle.nl.
© 2022 DPG Media B.V. - alle rechten voorbehouden