Angelique en Herman in 'Voor hetzelfde geld' Beeld Screenshot RTL
Angelique en Herman in 'Voor hetzelfde geld'Beeld Screenshot RTL

Kijkers mopperen lekker ouderwets over de vrouw van het stel in ‘Voor hetzelfde geld’

In Voor hetzelfde geld willen Herman en Angelique Zeist verruilen voor een grote gezinswoning in het noorden van het land. Volgens het stel liggen hun eisen en wensen op één lijn, maar al snel blijken ze allebei wat anders te zoeken.

Demi SchoenmakersScreenshot RTL

Angelique weet haar voorkeur heel duidelijk te maken in deze aflevering van de huizenzoektocht. Kijkers ginnegappen dat ze de broek aanheeft in de relatie.

‘Voor hetzelfde geld’

In dit programma gaan mensen op zoek naar hun droomhuis buiten de stad. Presentatrice Natasja Froger laat woningzoekenden zien wat er mogelijk is als ze hun wensen verbreden en gaan langs bij huizen op het platteland. Vervolgens mogen ze een week proefwonen voordat ze beslissen of ze teruggaan naar de stad of kiezen voor een droomhuis voor hetzelfde geld.

Op zoek naar een huis in het noorden

Deze week willen Herman, Angelique en hun drie kinderen Zeist verruilen voor een woning in het noorden van het land. Het liefste met een voetbalvereniging in de buurt. Het stel denkt op één lijn te liggen wat betreft het nieuwe huis, maar al snel blijkt dat totaal niet het geval.

Eisen en wensenlijstje

Herman en Angelique willen graag naar het noorden verhuizen omdat de huizen daar groter zijn en ze worden omringd door de natuur. Maar dat zijn niet de enige eisen en wensen. Zo wil het stel graag een vrijstaande woning die af is en waarbij een voetbalvereniging in de buurt zit. Bovendien zien ze een ruime tuin wel zitten en ook een open keuken staat op hun wensenlijstje. Dit alles voor een budget van 400.000 euro.

Klushuis versus droomhuis

Tijdens de zoektocht wordt al snel duidelijk dat hun prioriteiten ergens anders liggen. Herman zag het klushuis in het Groningse Blijham wel zitten. Zijn handen begonnen te kriebelen om er iets moois van te maken, maar dat zag Angelique juist absoluut niet zitten. Zij noemde het huis in het Friese Makkinga haar droomhuis, daar zag ze hen samen oud worden.

Angelique zet door

Kijkers vinden dat Herman maar weinig te zeggen heeft over de hele situatie. Het is heel duidelijk dat Angelique níet naar Blijham gaat. Zij wil hoe dan ook een bod uitbrengen op het huis in Makkinga. Ook al geeft Herman aan dat het niet zijn eerste keuze is.

Samen op één, uh háár lijn

Kijkers moeten dan ook hard lachen als Angelique aan het einde heel lief zegt dat ze ‘samen op één lijn’ zitten en het allebei helemaal zien zitten. ‘Ze zitten samen op háár lijn’, grapt een kijker op Twitter. Een ander reageert met: ‘Het is in elk geval duidelijk dat Herman thuis weinig te vertellen heeft. Vrouwlief bepaalt.’

Reacties op ‘Voor hetzelfde geld’

Bron: Voor hetzelfde geld, Twitter

Meer over

Op alle verhalen van Libelle rust uiteraard copyright. Linken kan altijd, eventueel met de intro van het stuk erboven. Wil je tekst overnemen of een video(fragment), foto of illustratie gebruiken, mail dan naar copyright@libelle.nl.
© 2022 DPG Media B.V. - alle rechten voorbehouden