null Beeld ANP Kippa
Beeld ANP Kippa

Kijkers ‘Mr. Frank Visser’ verbaasd over Greta die huis verkoopt inclusief burenruzie

Je huis verkopen en de nieuwe bewoners opzadelen met een oude burenruzie. We zagen donderdagavond in Mr. Frank Visser doet uitspraak dat het kan. Greta verkocht haar huis, maar wilde de strijd met buurman Robbert om de vlonder wel nog even winnen.

Fenna WitteveenANP Kippa

Tot grote verbazing van menig kijker.

Het begint allemaal met een sloot, achter het huis van Greta. Buurman Robbert plaatste achter zijn huis een vlonder over diezelfde sloot. Greta was het hier niet mee eens; de vlonder stond namelijk gedeeltelijk op haar erf. Het kadaster bevestigde Greta's vermoeden met als gevolg: een vete tussen de twee buren. De vlonder moest weg vond Greta, maar ondertussen ging ze zelf óók.

Gekocht: huis met burenruzie

De strijd duurt al geruime tijd. Zo lang zelfs, dat Greta zelf inmiddels al verhuisd is. In het koopcontract met de nieuwe bewoners, Annet en Jan, heeft Greta laten opnemen dat zij het conflict hoogstpersoonlijk zal afronden. Maar of dat ook lukt? Kijkers vinden het een vreemde constructie en vermoeden dat Annet en Jan nu al spijt hebben van hun nieuwe woning, inclusief burenruzie...

Wel of geen vlonder?

Helaas mocht de jarenlange burenruzie, haar verhuizing én het inschakelen van Mr. Frank Visser niet baten voor Greta. Tot haar frustratie mag de vlonder gewoon blijven staan. Dat Greta niet blij is met de uitspraak, valt op bij de kijkers thuis:

De beste berichten van Libelle in je mailbox ontvangen? Meld je nu aan voor de nieuwsbrief!

Beeld: Brunopress, Twitter

Meer over

Op alle verhalen van Libelle rust uiteraard copyright. Linken kan altijd, eventueel met de intro van het stuk erboven. Wil je tekst overnemen of een video(fragment), foto of illustratie gebruiken, mail dan naar copyright@libelle.nl.
© 2022 DPG Media B.V. - alle rechten voorbehouden