Even tot hier Beeld Screenshot BNNVARA
Even tot hierBeeld Screenshot BNNVARA

Kijkers onder de indruk van actualiteit in ‘Even tot hier’: “Hoe dan?”

Dat de mannen van Even tot hier elke week weer een sterke satirische show neerzetten is al knap, maar dat ze slechts een paar uur na de persconferentie de harde lockdown al meenemen in hun uitzending is ongekend. Kijkers zijn dan ook enthousiast en verbijsterd: “Hoe doen ze dat toch?”

Demi SchoenmakersScreenshot BNNVARA

Elke zaterdagavond nemen Niels van der Laan en Jeroen Woe de week door in een muzikale voorstelling, samen met hun band en ensemble. Het belangrijkste nieuws van de afgelopen week passeert in rap tempo én in musicalvorm de revue. Maar hoe wisten Niels en Jeroen nu al de harde lockdown in hun show te verwerken?

Belletje met Hugo

Dat geldt onder andere voor ‘het belletje met Hugo’, waarin Niels en Jeroen demissionair minister Hugo de Jonge toezongen. Daarin hebben de twee nog wat laatste woorden voor Hugo voordat hij plaats moet maken voor een nieuwe minister van volksgezondheid.

Onder de indruk

Kijkers zijn onder de indruk over hoe snel Niels en Jeroen zo’n satirische show in elkaar zetten. “Heel knap wat de mannen van Even tot hier in een paar uur kunnen maken”, schrijft een kijker op Twitter. Een ander reageert met: “Applaus voor hoe ze inspelen op de situatie. Nu. Letterlijk nu.” Ze balen dan ook dat het alweer de laatste uitzending was. Stiekem hopen ze op een oudejaarsconference of iets dergelijks. En anders héél snel een nieuw seizoen. “Hoe komen we die lockdown door zonder Niels en Jeroen?

Bron: Even tot hier, Twitter

Op alle verhalen van Libelle rust uiteraard copyright. Linken kan altijd, eventueel met de intro van het stuk erboven. Wil je tekst overnemen of een video(fragment), foto of illustratie gebruiken, mail dan naar copyright@libelle.nl.
© 2023 DPG Media B.V. - alle rechten voorbehouden