null Beeld

Kijkers ‘Op zoek naar Maria’ ietwat teleurgesteld door uitkomst finale

Zondagavond was de spannende finale van Op zoek naar Maria. Uiteindelijk bemachtigde Nandi de hoofdrol, maar de kijker thuis is enigszins teleurgesteld door deze uitkomst. Natascha Molly had Maria in The Sound of Music moeten spelen, klinkt het alom.

Dat blijkt uit een stortvloed aan berichten over de jonge finalist.

Finalisten

Het was spannend. De drie overgebleven Maria's gaven in de aflevering zondagavond alles wat ze hadden. Hun gezamenlijke doel? De hoofdrol bemachtigen in de nog uit te komen The sound of Music-musical. Tessa, Nandi en Natascha zongen stuk voor stuk de sterren van de hemel, maar het doek viel uiteindelijk voor Tessa. Daarna streden de overgebleven dames verder, waarna Nandi als winnares uit de bus kwam.

Bijgestelde mening

Daar waar de kijker thuis in de vorige aflevering van Op zoek naar Maria aflevering niet ophield over het stemgeluid en het optreden van Nandi, lijkt het erop dat de kijker zijn mening nu heeft bijgesteld. Want op Twitter klinkt massaal de boodschap: de zopas afgestudeerde Natascha was toch écht de beste gegadigde voor de rol van Maria geweest.

Wisselende reacties

De uitvoering van Natascha's 'I am telling you, I am not going' bezorgde de kijker thuis namelijk kippenvel. Ook Claudia de Breij laat op Twitter weten diep onder de indruk te zijn van het stemgeluid van de finalist. Ondanks dat ze niet gewonnen heeft, steekt men haar op Twitter een hart onder de riem: "Er ligt een mooie carrière voor je in het verschiet, Natascha!"

Toch zijn anderen blij met de winst van Nandi. Door sómmigen werd vanaf het begin af aan namelijk al op de finaliste gestemd.

De beste berichten van Libelle in je mailbox ontvangen? Meld je aan voor onze nieuwsbrief.

Bron: TV Gids. Beeld: NPO

Meer over

Op alle verhalen van Libelle rust uiteraard copyright. Linken kan altijd, eventueel met de intro van het stuk erboven. Wil je tekst overnemen of een video(fragment), foto of illustratie gebruiken, mail dan naar copyright@libelle.nl.
© 2021 DPG Media B.V. - alle rechten voorbehouden