null Beeld

Kijkers ‘Ranking the stars’ ergeren zich massaal aan déze ster

Woensdagavond konden kijkers weer genieten van een nieuwe aflevering van Ranking the stars. Hoewel het weer flink lachen geblazen was, liepen de irritaties bij sommige kijkers hoog op. En dat heeft alles te maken met één kandidaat.

Online redactie Libelle

Marc-Marie Huijbregts mocht deze aflevering naar beneden komen om zijn lijst voor te lezen. Hierbij moest hij antwoord geven op de vraag: over wie van de bekende Nederlanders kan het beste een soapserie gemaakt worden? Hoewel Marc-Marie erg zijn best gedaan had op zijn lijst - hij bedacht zelfs bij iedere BN'er een televisiezender waarbij hij of zij het beste past - vonden veel kijkers hem maar irritant.

Flauw en overbodig

"Marc-Marie heeft weer het hoogste woord. Vreselijk.", klinkt het op Twitter. "Jemig, wat is Marc-Marie toch giga flauw en overbodig", zegt een ander. Ook de onderonsjes tussen Marc-Marie en Paul de Leeuw worden niet gewaardeerd. Toch zijn er ook Twitteraars die wel fan zijn van de deelname van Marc-Marie. Zo wordt hij ook scherp en briljant genoemd.

Waar was Ryanne?

Wie de kijkers liever in de stoel van Marc-Marie hadden gezien? Ryanne van Dorst! Zij was woensdagavond niet van de partij. Kijkers laten op Twitter weten dat ze dit erg jammer vinden en haar missen. Dat Gerda Havertong weer terug was na een lange afwezigheid, dat wisten de kijkers wél te waarderen.

Reacties

Gelukkig zijn er ook kijkers die de aanwezigheid van Marc-Marie wel kunnen waarderen:

Hoera, Libelle is genomineerd voor website van het jaar 2020. Help jij ons naar de overwinning? Stemmen kan hier.

Bron: Twitter, RTL. Beeld: RTL

Op alle verhalen van Libelle rust uiteraard copyright. Linken kan altijd, eventueel met de intro van het stuk erboven. Wil je tekst overnemen of een video(fragment), foto of illustratie gebruiken, mail dan naar copyright@libelle.nl.
© 2023 DPG Media B.V. - alle rechten voorbehouden