null Beeld

Kijkers reageren emotioneel op vertrek van Caroline uit Chateau Meiland

Dat Caroline alweer een tijdje terug is in Nederland was natuurlijk al bekend, maar maandagavond konden we voor het eerst zien hoe ze op dit besluit is gekomen. Het afscheid maakte de nodige emoties los bij boezemvrienden Martien en Caroline, maar ook zeker bij de kijkers.

Erandi Godinez

Kijkers reageren op Twitter massaal op het emotioneel beladen afscheid.

Zware maanden

In Chateau Meiland zagen we hoe Caroline besloot om weer terug te gaan naar Nederland. Naar eigen zeggen vooral omdat het harde werken haar tol heeft geëist. Zo omschrijft Caroline hoe de pijn aan haar heupen steeds erger is geworden en zeker als Martien voor 2 weken naar Nederland is vertrokken, komt bij Caroline het besef. Alle drukte en het harde werken van de afgelopen maanden komt plotseling bij haar aan.

Emotioneel gesprek

“Het is nogal wat”, zo beschrijft ze het werk tegenover de familie Meiland. De huisvriendin wil zich in Nederland laten opereren aan haar heup en heeft rust nodig. “Dat ik nu het besluit heb genomen om weg te gaan, dat vind ik heel erg”, kan ze nog maar net uitbrengen tot ze in tranen uitbarst. Ook Martien heeft het duidelijk moeilijk met het afscheid van zijn vriendin en kan zijn tranen niet bedwingen. Caroline laat de familie weten dat ze ontzettend trots is op wat ze met z’n allen hebben neergezet. “And no hard feelings, want dat heeft er niks mee te maken”, zo benadrukt ze nogmaals.

Liefdevolle reacties kijkers

Wanneer de koffers van Caroline in de auto worden geladen, barsten zij en Martien opnieuw in tranen uit. “Het komt allemaal goed, kind”, troost Martien haar. “Ik ga haar wel missen. Ja, het is mijn allerbeste vriendin. (…) Naja, we moeten door. Zij moet door, wij moeten door. En ze is gelukkig niet dood", zo relativeert Martien gelijk. Ook op Twitter is duidelijk te merken dat de kijkers meeleven met de familie Meiland:

De laatste nieuwtjes, tips en trends in je mailbox? Meld je aan voor de gezelligste nieuwsbrief van Nederland!

Bron: Twitter. Beeld: Talpa

Op alle verhalen van Libelle rust uiteraard copyright. Linken kan altijd, eventueel met de intro van het stuk erboven. Wil je tekst overnemen of een video(fragment), foto of illustratie gebruiken, mail dan naar copyright@libelle.nl.
© 2022 DPG Media B.V. - alle rechten voorbehouden