null Beeld

Kijkers roepen déze kandidaat nu al uit tot de winnaar van ‘The Voice’

‘The Voice of Holland’ barst natuurlijk van de talenten, maar zelden komt er iemand voorbij die álle juryleden weet te enthousiasmeren. Toch was dit vrijdagavond het geval: de 23-jarige Bram Sangster wist zowel de jury als de kijkers thuis in te pakken met zijn piano-uitvoering van het nummer ‘Holes’.

Erandi Godinez

Zelfs Anouk, die normaal niet zomaar met complimentjes strooit, was razend enthousiast over het optreden.

Indrukwekkend optreden

Bram komt uit een muzikale familie en dat is toch wel te horen als hij op het podium staat. De 23-jarige laat een piano-uitvoering horen van ‘Holes’, een nummer van de band Passenger. Hij begint al zó goed dat Jan Smit zich halverwege zijn eerste zin omdraait en het duurt niet lang voordat ook de andere juryleden volgen. Na zijn optreden krijgt hij het ene na het andere complimentje. “Het is ontzettend bijzonder wat je doet,” zo meent Jan Smit. “Omdat je ogenschijnlijk weinig moeite doet om dit te produceren en ik kan eigenlijk niet anders zegen dan dat ik heel graag met jou naar de finale zou willen.”

Bijzonder enthousiaste Anouk

Ook Ali.B is door het dolle heen en noemt het optreden van Bram ‘supergoed’. Wonderbaarlijk genoeg is het deze keer Anouk die nog het meest met de complimentjes strooit. “Van het begin af aan dacht ik: wat een goede stem, wat gebeurt er? Ik zit in principe naar iemand te kijken die lekker een concert geeft. Voor mij is dit echt genieten en dat hebben maar heel weinig mensen. Jij hebt het gewoon. Ik vond het echt bijzonder. Echt dankjewel. Ik heb écht genoten.” De tactiek van Anouk lijkt te werken, maar want Bram kiest uiteindelijk voor haar. “Ik heb altijd gezegd: als ik ooit aan The Voice meedoe en deze persoon draait, ga ik haar kiezen. Dus Anouk.”

Reacties over 'The Voice' op Twitter

Niet alleen de juryleden maar ook de kijkers thuis blijken erg onder de indruk te zijn van het optreden van Bram. Hij wordt door sommige zelfs aan aangewezen als dé winnaar van dit seizoen:

De laatste nieuwtjes, tips en trends in je mailbox? Meld je aan voor de gezelligste nieuwsbrief van Nederland!

Bron: RTL, Twitter. Beeld: YouTube screenshot

Meer over

Op alle verhalen van Libelle rust uiteraard copyright. Linken kan altijd, eventueel met de intro van het stuk erboven. Wil je tekst overnemen of een video(fragment), foto of illustratie gebruiken, mail dan naar copyright@libelle.nl.
© 2022 DPG Media B.V. - alle rechten voorbehouden