De Farao in The Masked Singer Beeld Nick van Ormondt
De Farao in The Masked SingerBeeld Nick van Ormondt

maskers af

Kijkers ‘The masked singer’ woedend over vertrek van de Farao

De kijkers van The masked singer worden op vrijdagavond niet verrast met één, maar met maar liefst twee onthullingen. Reden voor een feestje is dat voor sommige kijkers niet. Zij zijn not amused dat van alle kandidaten de Farao zijn masker af moet zetten.

Renée MulckhuijseNick van Ormondt

Let op, dit artikel bevat spoilers over The masked singer.

Exit Vogelverschrikker en Farao

Nadat de Vogelverschrikker na een wervelend optreden zijn identiteit moet prijsgeven en Marc-Marie Huijbregts in het kekke tuinpak blijkt te zitten, is het ook game-over voor de Farao. De panelleden van The masked singer zijn het unaniem eens dat die niemand minder dan musicalheld René van Kooten kan zijn. En ja hoor, de 2,6 miljoen kijkers zien dat het inderdaad René is die furore maakt in een pak dat hem erg vertrouwd aanvoelt - hij heeft immers vaker de rol van Farao op zich genomen.

Kijkers niet blij

Maar dat iemand met zó’n waanzinnige stem niet eens de finale haalt en door het publiek bruut wordt weggestemd, zit niet bij alle kijkers lekker. Op social media klagen zij steen en been over de uitslag van de avond.

Reactie René van Kooten

Ondanks een exit die naar menig mening veel te vroeg kwam, laat René van Kooten weten dat hij enorm heeft genoten van het avontuur. “Het was een cadeautje en heb er fantastisch lieve mensen (beter) leren kennen. Bedankt @agnesvanoeveren voor met mij meegaan in dit heerlijke avontuur bedankt jury @buddyvedder @carloboszhard @loretta.schrijver @gerard_joling voor jullie humor en lieve woorden, en bedankt iedereen voor en achter de schermen. Het was een eer en een ongelooflijk feest.”

Op alle verhalen van Libelle rust uiteraard copyright. Linken kan altijd, eventueel met de intro van het stuk erboven. Wil je tekst overnemen of een video(fragment), foto of illustratie gebruiken, mail dan naar copyright@libelle.nl.
© 2023 DPG Media B.V. - alle rechten voorbehouden