null Beeld

Kijkers ‘The Voice Kids’ zijn het niet eens met de keuze van Anouk

Hoewel alle talenten van Anouk vrijdagavond de sterren van de hemel zongen, waren veel kijkers van mening dat er maar één iemand was die het verdiende om naar de finale te gaan, namelijk Romy. Dat Anouk uiteindelijk voor heel iemand anders ging, schoot bij veel kijkers in het verkeerde keelgat.

Vooral de motivatie voor haar keuze viel bij veel mensen verkeerd. Anouk liet namelijk weten dat ze voor Rogier koos omdat ze vond dat jongens wat vaker een kans moesten krijgen in het programma. “Daarom kies ik voor Rogier,” aldus Anouk.

Complimentjes voor Romy

De 15-jarige Romy wist iedereen van hun stoel te blazen met haar versie van ‘My Immortal’ van Evanescene. Met ditzelfde nummer deed ze ook al mee aan de Blind Auditions. De tiener kwam vervolgens zonder problemen door The Battles en was gisteravond maar één ronde verwijderd van de finale. Al vanaf dat ze de eerste noten van het nummer zong, stroomden de complimentjes op Twitter binnen. Mensen waren ervan overtuigd dat Anouk voor Romy zou gaan.

Keuze voor Rogier

Anouk liet echter weten dat ze grote twijfels had over wie ze moest kiezen. “Moeilijk dit, hoor”, begon ze voordat ze haar keuze aankondigde. “Romy, je bent een powerhouse. Je bent zo goed”, aldus de zangeres. “En Rogier, jij bent heel bijzonder. Er zit zoveel meer in je dan wat we tot nu toe gezien hebben”, vervolgde ze. “Ik vind dat jongens wat vaker een kans moeten krijgen in dit programma. Daarom kies ik voor Rogier.”

Reacties Twitter

Op Twitter reageren veel mensen verontwaardigd na het horen van haar keuze:

De beste berichten van Libelle in je mailbox ontvangen? Meld je nu aan voor de nieuwsbrief!

Bron: Twitter, RTL. Beeld: RTL

Meer over

Op alle verhalen van Libelle rust uiteraard copyright. Linken kan altijd, eventueel met de intro van het stuk erboven. Wil je tekst overnemen of een video(fragment), foto of illustratie gebruiken, mail dan naar copyright@libelle.nl.
© 2021 DPG Media B.V. - alle rechten voorbehouden