Viking Beeld RTL
VikingBeeld RTL

Fragment gemist

Kijkers van ‘The masked singer’ verbaasd na onthulling van viking: ‘Wat is hij veranderd’

Vrijdagavond werd de tweede afvaller onthuld in The masked singer en dat zorgde voor de nodige verbazing. De persoon die in het vikingpak zat, was bijna onherkenbaar voor sommige kijkers.

RedactieRTL

Let op: dit artikel kan spoilers over de aflevering bevatten.

Hints

Na de nodige hints wist de jury het zeker. Bijna unaniem besloten zij dat presentator Ron Brandsteder in het vikingpak moest zitten. Zo waren de boeken van Stieg Larsson te zien als hint, omdat Ron Brandsteder meerdere thrillers ingesproken heeft als audioboeken. Ook was een dienblad te zien met een potje honing en een foto van zangeres maan. Dit was een verwijzing naar de Honeymoon-quiz die Ron presenteerde.

Staande ovatie

Enkel Buddy Vedder geloofde niet dat Ron Brandsteder in het pak zou zitten. Hij zette in op Lee Towers, maar kreeg ongelijk. Niemand minder dan Ron Brandsteder zat in het vikingpak. Na zijn onthulling ontving hij een staande ovatie van het publiek.

Verbazing

De kijkers thuis zijn echter verbaasd als Ron zichzelf onthuld. Niet omdat mensen iemand anders hadden verwacht in het vikingpak, maar om het uiterlijk van de presentator. Volgens de kijkers is Ron zichtbaar ouder geworden. “Ron heeft wel een jasje uitgedaan, zeg!", klinkt het dan ook op Twitter. Ook ontvangt Ron een welverdiend applaus van de kijkers. “Ik heb zeker respect voor Ron dat hij met 71 jaar nog op het podium staat", zegt iemand dan ook.

Bron: Rtl, Twitter.

Op alle verhalen van Libelle rust uiteraard copyright. Linken kan altijd, eventueel met de intro van het stuk erboven. Wil je tekst overnemen of een video(fragment), foto of illustratie gebruiken, mail dan naar copyright@libelle.nl.
© 2023 DPG Media B.V. - alle rechten voorbehouden