null Beeld

Kijkers verdeeld over winnende foto van Bibi in ‘Het perfecte plaatje’

Dinsdagavond konden kijkers weer genieten van een nieuwe aflevering van Het perfecte plaatje. Bij de militaire fotoshoot had Bibi de winnende foto geschoten, maar de kijkers thuis zijn het daar niet helemaal mee eens. 

Demi Schoenmakers

Let op, dit artikel kan spoilers bevatten.

Luchtmobiele Brigade

Voor de eerste opdracht reizen de overgebleven zes bekende hobbyfotografen naar het Groningse Marnehuizen. Hier is een echt dorp nagebouwd dat wordt gebruikt als oefenterrein voor Defensie. De deelnemers gaan mee met een actie van de Luchtmobiele Brigade en kruipen daarvoor in de huid van een militair fotograaf. Een heftige shoot met helikopters, rondvliegende kogels, rookbommen en explosies.

Bibi raakt gelijk in paniek, want hoe gaat zij in hemelsnaam de rust bewaren tijdens zo'n heftige shoot? Nee, rustig blijven lukt haar niet. Ze rent van hot naar en her en schreeuwt het uit. Toch levert ze een bijzondere foto in. De jury is enthousiast, maar bij de kijkers thuis zijn de meningen verdeeld.

Het gaat om deze foto:

Korrelig

Bibi krijgt voor deze foto het hoogste cijfer mogelijk, namelijk een 10. Volgens de jury is dit namelijk 'een perfect plaatje'. "Wauw, ik ben echt blown away. Het is alsof ik live mee zit te kijken in The situation room in het Witte Huis, samen met de president, naar een arrestatie van een of andere terrorist", zegt William Rutten. "Ja, je bent echt aanwezig in die ruimte", vult Cynthia Boll hem aan.

Toch zijn niet alle kijkers het eens met William en Cynthia. "Ik vind het toch gek, een 10 voor Bibi, want ze zei zelf dat hij korrelig was dus dan is hij toch niet perfect?!" en "Een 10 voor Bibi? Sorry, de foto was goed, maar een 10 slaat nergens op. Dan suggereer je dat het niet beter kan en dat slaat nergens op", reageren een paar kijkers op Twitter.

Waanzinnig mooi

Gelukkig zijn er ook genoeg fans die het wel een hele mooie foto vinden van Bibi. "Het is ook wel een wereldplaat van Bibi", schrijft een kijker. Een ander reageert met: "Eerlijk is eerlijk. Die foto van Bibi is echt waanzinnig mooi."

De beste berichten van Libelle in je mailbox ontvangen? Meld je nu aan voor de nieuwsbrief!

Bron: Het perfecte plaatje, Twitter. Beeld: RTL | William Rutten

Op alle verhalen van Libelle rust uiteraard copyright. Linken kan altijd, eventueel met de intro van het stuk erboven. Wil je tekst overnemen of een video(fragment), foto of illustratie gebruiken, mail dan naar copyright@libelle.nl.
© 2022 DPG Media B.V. - alle rechten voorbehouden