null Beeld

Kijkers vinden ‘MAFS: second chance’ erg op ‘BZV’ lijken

In Married at first sight: second chance proberen oud-kandidaten Milly, Marcel en Maxime opnieuw de liefde te vinden. De kijkers thuis vinden het programma verdacht veel lijken op Boer zoekt vrouw.

Maar dan natuurlijk zonder boeren. Maar wél met speeddate en een soort logeerweek.

Speeddate

Hoewel ze in Married at first sight meteen met hun 'ideale partner' moesten trouwen, krijgen Marcel, Milly en Maxime in dit nieuwe programma uitgebreid de kans om zélf op zoek te gaan naar de liefde. Zo was in de 2e aflevering maandagavond te zien hoe de 3 kandidaten zich voorbereidden op hun eerste speeddate met de singles.

Vóór die eerste ontmoeting, kregen ze van alle single mannen en vrouwen eerst de stem te horen. Alleen pakte dit niet altijd even goed uit...

Groepshuis

Na de speeddates stonden Milly, Marcel en Maxime voor een moeilijke keuze: wie nemen ze mee voor de logeerweek in het grote groepshuis, waar ze de leukste dates gaan beleven? Hoe deze logeerweek eruit gaat zien, zien we pas in de komende afleveringen.

Toch vinden de kijkers thuis het wel opmerkelijk dat het format van het nieuwe programma zoveel lijkt op dat van het populaire programma Boer zoekt vrouw. In dat programma gaan de boeren namelijk ook eerst op speeddate. Vervolgens beslissen de boeren wie ze uitnodigen voor de logeerweek.

Het enige verschil is natuurlijk dat bij Boer zoekt vrouw de singles naar de boerderij van de boer komen en dat ze in MAFS: second chance met z'n allen in een groot groepshuis logeren.

De beste berichten van Libelle in je mailbox ontvangen? Meld je aan voor onze nieuwsbrief.

Bron: MAFS, Twitter. Beeld: Mark Engelen | RTL

Meer over

Op alle verhalen van Libelle rust uiteraard copyright. Linken kan altijd, eventueel met de intro van het stuk erboven. Wil je tekst overnemen of een video(fragment), foto of illustratie gebruiken, mail dan naar copyright@libelle.nl.
© 2021 DPG Media B.V. - alle rechten voorbehouden