null Beeld Brunopress/Patrick van Emst
Beeld Brunopress/Patrick van Emst

Kijkers ‘Wie van de drie’ liggen dubbel om liefdesadvies van Britt Dekker

Wie van de drie zorgde zondagavond voor heel wat hilariteit bij de kijkers thuis. De kijkers van het programma zijn zeer te spreken over Britt Dekker. Haar ontwapenende manier van doen én haar ongevraagde liefdesadvies vallen goed in de smaak.

Online redactie LibelleBrunopress/Patrick van Emst

En vooral de combinatie Martien én Britt is goud, klinkt het alom op Twitter.

Nieuw seizoen

Dit seizoen van Wie van de drie gaan Martien Meiland, Britt Dekker, Ryanne van Dorst en Najib Amhali op jacht naar de kandidaat met het bijzonderste verhaal. Weten ze die te vinden, of laten ze zich beduvelen door de anderen? Al deze bekende Nederlanders staan erom bekend geen blad voor de mond te nemen, maar de kijker thuis is vooral weg van Britt.

Wie van de drie?

Hoewel Britt in de eerste twee rondes geen punten weet te scoren, weet ze wel te scoren met haar rake uitspraken. In de derde ronde moeten de kandidaten uitvogelen wie van de drie vrouwen de échte relatietherapeut is. Maar het blijkt al snel dat Britt zélf haar roeping als relatietherapeut gemist heeft.

Relatieadvies van Britt

Britt is op dreef. Wanneer het gaat over wat een goed moment is om naar therapie te gaan, barst ze los. "Ik heb dus een goede tip: ruil voor twee dagen van telefoon met je partner. Zit het dan nog goed tussen jullie, dan is er niks aan de hand." De andere kandidaten zijn ietwat verbouwereerd door dit plotselinge advies, maar knikken daarna instemmend.

Maar de blondine strooit nog even verder met wijsheden. Nadat ze de drie vrouwen ondervraagd heeft, beantwoordt ze ook zelf haar vraag: "Het belangrijkste in een relatie? Dat is vertrouwen hoor. Een relatie is niet als een pincode, je krijgt geen drie kansen met vertrouwen!"

Reacties

Op Twitter blijkt dat de kijkers thuis dit advies van Britt Dekker wel kunnen waarderen. De wijze woorden van de 29-jarige presentatrice zorgen voor een stortvloed aan tweets:

De beste berichten van Libelle in je mailbox ontvangen? Meld je nu aan voor de nieuwsbrief!

Beeld: Brunopress

Meer over

Op alle verhalen van Libelle rust uiteraard copyright. Linken kan altijd, eventueel met de intro van het stuk erboven. Wil je tekst overnemen of een video(fragment), foto of illustratie gebruiken, mail dan naar copyright@libelle.nl.
© 2022 DPG Media B.V. - alle rechten voorbehouden