null Beeld

Kijkers zijn dól op Richard en Jim uit ‘Op goed geluk’: “De nieuwe Geer en Goor”

Gordon presenteerde gisteravond weer een spraakmakende 'Op goed geluk'. Het was zijn eerste tv-verschijning sinds zijn hart deze week werd gebroken door zijn ex-geliefde.

Faye Heijnis

Maar ja, the show must go on. En da's maar goed ook: het liefdesprogramma leverde weer hilarische fragmenten én koppels op.

Bad boys

De eerste kandidaat is Jan, die op zoek is naar een leuke vriendin. Sabrina, één van de potentiële matches voor Jan, vertelt aan Gordon waarom ze nog geen relatie heeft. "Ik val op bad boys. Een beetje het probleem dat jij ook hebt." Ook al is Op goed geluk eerder opgenomen: die opmerking is wel heel passend, gezien het liefdesdrama van de presentator afgelopen week. "Elke keer tuin je er weer in hè", antwoordt Gordon daarop. "Ik doe het niet meer."

Geen blond haar

Jan kiest uiteindelijk voor Esther. En voordat hij haar mag zien, vraagt Gordon de man wat ze vooral níet moet hebben. "Blond haar", antwoordt Jan hierop. Oeps...

Desondanks vindt Jan haar prachtig en hebben ze een gezellige date in het zwembad. Maar helaas: beide missen een vonkje.

Flamboyante Jim

Dj en presentator Richard (29) is de tweede man van de avond die in Op goed geluk zijn liefde hoopt te vinden. En die moet hij zien te kiezen uit student Wesley (25), voormalige basisschoolmeester Jim (25) en dansdocent en choreograaf Bobby (25). Vooral Jim steelt bij de voorstelronde de show: wát een flamboyante verschijning met zijn schoenen en blazer met panter-, dasje met zebra- en broek met bloemetjesprint.

Nieuwe Geer en Goor

Maar zeker Richard zélf weet de aandacht ook naar zich toe te trekken. De entertainer strooit met lollige oneliners. Hij vindt zijn gelijke al snel in Jim. Helaas loopt hun date op de klimmuur op niets uit. Maar maatjes blijven ze wel. De twee zijn hilarisch samen, oordelen kijkers: "De nieuwe Geer en Goor", en "Geef ze een eigen show!".

Contact met Wesley

Richard heeft spijt dat hij niet voor kandidaat 1, Wesley, is gegaan, vertelt 'ie. "Waar is nummer 1 als je hem nodig hebt?" Maar Wesley wilde niks meer met hem te maken hebben, zo vertelt Richard. En er zijn kapers op de kust: zo roept een dame op Twitter op om haar in contact te brengen met Wesley, voor haar vrijgezelle zwager.

Nog iemand verblijden met een verlaat valentijnscadeautje? Bekijk deze leuke spullen eens:

Dít moet je volgens Libelle's liefdesvlogger Diederik zeker niet in je datingprofiel zetten als je een serieuze relatie wilt...

Iedere dag de best gelezen berichten van Libelle in je mailbox? Meld je aan voor de nieuwsbrief!

Bron: Op goed geluk, RTL4. Beeld: Op goed geluk, RTL4

Op alle verhalen van Libelle rust uiteraard copyright. Linken kan altijd, eventueel met de intro van het stuk erboven. Wil je tekst overnemen of een video(fragment), foto of illustratie gebruiken, mail dan naar copyright@libelle.nl.
© 2023 DPG Media B.V. - alle rechten voorbehouden