null Beeld

Kijkers zijn verdeeld over aflevering ‘Floortje naar het einde van de wereld’ in Uruguay

In Floortje naar het einde van de wereld reist Floortje af naar de meest prachtige, afgelegen plekjes ter wereld, om daar met bewoners in gesprek te gaan. Al was een aantal kijkers dit keer niet heel enthousiast.

Demi Schoenmakers

In het 6e seizoen van Floortje naar het einde van de wereld reist Floortje Dessing naar verre uithoeken op aarde om daar mensen te bezoeken die ervoor kiezen om op zo’n afgelegen plek te wonen. De een vanuit passie, de ander vanuit overtuiging of simpelweg omdat ze hun hart volgen.

Rigoreuze stap

In de aflevering van donderdagavond ging Floortje op bezoek bij een Zweeds-Argentijns koppel in Uruguay. Tot voor kort werkten beide wetenschappers nog op de Universiteit van Noorwegen, maar besloten op een dag met hun tweeling naar Zuid-Amerika te verhuizen. Floortje praat met ze over de mooie en de moeilijke kanten van deze rigoureuze stap.

Saai

Normaal gesproken dromen kijkers weg bij het zien van de prachtige beelden van het programma, maar dat was dit keer niet het geval. "Ik heb nog niets gezien wat mij doet verlangen om te ruilen", reageert een kijker op Twitter. Bovendien zaten er volgens critici weinig diepte-interviews in, waardoor het volgens hen nog steeds niet duidelijk was wat de mensen daar in Uruguay nu precies uitspookten. Ze bestempelden de aflevering dan ook tot 'de saaiste tot nu toe'.

Juist adembenemend

De kijkers zijn nogal verdeeld, want er zijn genoeg fans die wél hebben genoten van de uitzending. Zij zagen 2 mensen die hun hart volgen en zich niet druk maken om wat andere vinden. Dat vonden ze prachtig om te zien. Daarnaast waren de beelden van Uruguay volgens hen juist adembenemend. Zij kijken uit naar de aflevering van volgende week. Over smaak valt niet te twisten...

De beste berichten van Libelle in je mailbox ontvangen? Meld je aan voor onze nieuwsbrief.

Bron: Floortje naar het einde van de wereld, Twitter. Beeld: BNNVARA

Op alle verhalen van Libelle rust uiteraard copyright. Linken kan altijd, eventueel met de intro van het stuk erboven. Wil je tekst overnemen of een video(fragment), foto of illustratie gebruiken, mail dan naar copyright@libelle.nl.
© 2023 DPG Media B.V. - alle rechten voorbehouden