null Beeld EM-Press/Patrick van Emst
Beeld EM-Press/Patrick van Emst

Kippenvel: OG3NE zingt eigen versie van ‘The sound of silence’ van Simon & Garfunkel

Verplicht binnenzitten maakt creatief. Sommige mensen gaan bakken, anderen gaan knutselen en weer anderen gaan muziek maken. Lisa, Amy en Shelly van OG3NE brengen als verrassing een nieuwe cover uit, van het toepasselijke liedje The sound of silence van Simon & Garfunkel. En dat zorgt voor een stortvloed aan lovende reacties.

Online redactie LibelleEM-Press/Patrick van Emst

De dames brengen met hun bijzondere samenklank van stemmen wat vrolijkheid in vele huiskamers.

Succes

De zussen brachten eerder al een andere cover vanuit huis, namelijk hun eigen versie van het welbekende liedje Bohemian rapsody van Queen. Dit zorgde ook voor heel wat positieve reacties, aangezien de heren van Queen zélf op het nummer reageerden. De heren deelden de cover van de zussen op hun sociale media, waarna het bereik ervan natuurlijk flink omhoogschoot.

Quarantaine-cover

De fans van OG3NE wilden na het succes van Bohemian rapsody graag nóg een cover horen. "We hebben ontzettend veel de aanvraag gehad om een lied van Simon & Garfunkel te zingen vanuit thuisisolatie, maar we konden geen keuze maken uit zoveel mooie liedjes, dus ga lekker klaarzitten voor deze Simon & Garfunkel-medley", aldus de zussen op hun Instagram-account. Ze namen het nummer wederom afzonderlijk op vanuit hun eigen huis, wat het nóg indrukwekkender maakt dan het al is.

Wil je het liedje van de muzikale zussen beluisteren? Dan kun je dat hieronder doen.

De beste berichten van Libelle in je mailbox ontvangen? Meld je nu aan voor de nieuwsbrief!

Bron: Instagram. Beeld: Brunopess

Op alle verhalen van Libelle rust uiteraard copyright. Linken kan altijd, eventueel met de intro van het stuk erboven. Wil je tekst overnemen of een video(fragment), foto of illustratie gebruiken, mail dan naar copyright@libelle.nl.
© 2023 DPG Media B.V. - alle rechten voorbehouden