null Beeld

Knuffelboer Geert geeft een leuke update over zijn liefdesleven

Tijdens zijn deelname aan Boer zoekt vrouw leek inmiddels 71-jarige boer Geert in Hetty de ware te hebben gevonden. Maar al snel bleek dat de relatie tussen haar en de groente- en fruitkweker geen lang leven was beschoren. Na een paar onstuimige liefdesjaren doet de boer nu een leuke relatie-update: hij is weer verliefd.

Renée Mulckhuijse

Vijf jaar na zijn bijzondere avontuur in Boer zoekt vrouw is boer Geert opnieuw verliefd. Dat vertelt hij in Story.

Boer Geert is weer verliefd

Hoewel de boer de afgelopen jaren om aandacht niet verlegen zat, lukte het hem maar niet om een vrouw te vinden waarmee hij oud wil worden. Des te meer reden om niet te hard van stapel te lopen met Laetitia, zijn nieuwste vlam. "Ik probeer alleen nu niet zo hard van stapel te lopen. Laetitia en ik vinden elkaar heel leuk, maar ik houd ook voor ogen dat we nog aan het begin staan."

Latrelatie

Echt dichtbij huis woont Geerts nieuwe liefde niet. "Ze woont twee uur rijden bij mij vandaan. Dat is best ver. Maar de afgelopen weken was zij door de week heel veel bij mij. Dat was en is heel gezellig. Alleen moet ik wel leren om niet te ver vooruit te kijken. Daarom genieten we heel erg van de momenten die we samen zijn."

Pensioen

Nu Geert al een jaar kan genieten van zijn pensioen, lijkt hij alle tijd voor de liefde te hebben. Hij nam afscheid van het boerenleven toen hij op zijn 70ste besloot dat het een mooi leeftijd was om de hooivork, eh... handdoek in de ring te gooien.“Het lichaam zegt: stoppen. Ik ben nog kerngezond, dus laat me de laatste tien jaar blij en gelukkig en gezond leven.”

De leukste artikelen van Libelle ontvangen in je mailbox? Meld je aan voor onze nieuwsbrief.

Bron: Story. Beeld: KRO-NCRV

Op alle verhalen van Libelle rust uiteraard copyright. Linken kan altijd, eventueel met de intro van het stuk erboven. Wil je tekst overnemen of een video(fragment), foto of illustratie gebruiken, mail dan naar copyright@libelle.nl.
© 2022 DPG Media B.V. - alle rechten voorbehouden