NLD/Amsterdam/20200221 - Premiere va het Theaterstuk Dangerous Liaisons, in DeLaMar Theater.

Op de foto: Linda de Mol Beeld ArjoFrank Fotografie
NLD/Amsterdam/20200221 - Premiere va het Theaterstuk Dangerous Liaisons, in DeLaMar Theater.Op de foto: Linda de MolBeeld ArjoFrank Fotografie

Kogel is door de kerk: er komt een nieuw seizoen 'Five Live’

Five Live, de serie die gaat over het leven achter de schermen van een fictieve talkshow, is niet altijd een kijkcijferkanon. Ondanks de fluctuerende cijfers komt er een volgend seizoen.

Nathalie KempersArjoFrank Fotografie

In Five Live zie je onder andere de acteerkunsten van Linda de Mol, Waldemar Torenstra en Lies Visschedijk. Kijkers van het programma zijn niet altijd positief over de inhoud. Zo vinden veel mensen het ‘flauw’ en ‘slecht’.

Het wordt beter

In het begin had het programma veel fans, maar hoe verder de serie vorderde, hoe meer de kijkcijfers afnamen. Waldemar heeft er echter alle vertrouwen in dat het volgende seizoen een topper wordt.

Max Verstappen

Hij deelt met RTL Boulevard: “Ik ben heel blij dat er in het begin ontzettend goed naar gekeken is.” De keren dat de kijkcijfers laag waren, lag volgens hem niet direct aan de serie zelf: “Vorige keer was het natuurlijk Max Verstappen.”

Gewoon gaan kijken

Ook deelt Waldemar iets over het verloop van de serie: “Uit betrouwbare bron weet ik van de regisseurs dat de afleveringen naar het einde toe alleen maar beter worden. Dus volgens mij moeten mensen gewoon weer gaan kijken.”

Bron: RTL Boulevard

Op alle verhalen van Libelle rust uiteraard copyright. Linken kan altijd, eventueel met de intro van het stuk erboven. Wil je tekst overnemen of een video(fragment), foto of illustratie gebruiken, mail dan naar copyright@libelle.nl.
© 2023 DPG Media B.V. - alle rechten voorbehouden