null Beeld

Kom je 9 april ook naar het Libelle Nieuwscafé?

Libelle Nieuwscafé is altijd een feestje, en deze speciale editie vieren we onze 85e verjaardag. We praten met 4 powervrouwen en Humberto Tan over 3 generaties vrouwen in Nederland. En… we onthullen de cover van ons jubileumnummer!

Online redactie Libelle

Welke veranderingen hebben vrouwen de afgelopen 85 jaar doorgemaakt waar het hun leven, liefde, werk, vriendschappen en hun lichamelijkheid aangaat? Dat hebben wij onderzocht en daarover praten wij met een minister, een tv-presentator, een arts, een directeur van een vrouwenbeweging en een museumdirecteur. Lezeressen mogen uiteraard ook weer vragen stellen. Na afloop worden de covers van ons dubbeldikke jubileumnummer én de remake van de allereerste Libelle onthuld.

De gasten:

* Ingrid van Engelshoven, minister Onderwijs, Cultuur & Wetenschap

* Humberto Tan, tv-presentator

* Harriette Verwey, cardioloog

* Carla Wijers, directeur Vrouwen van Nu

* Mariette Dölle, directeur museum Kranenborg

Wil jij erbij zijn?

Mail dan je naam en met hoeveel personen je wilt komen uiterlijk donderdag 4 april naar nieuwscafe@libelle.nl. Je krijgt uiterlijk vrijdag 5 april per e-mail bericht of er een plaats voor je is gereserveerd.

Wanneer: dinsdag 9 april van 12.00 - 13.30 uur

Waar: Café Dudok, Hofweg 1a in Den Haag

Entree: Gratis, incl. koffie/thee en taart

Presentatie: Ebru Umar

Muziek: Karsu

Beeld: Valerie Kuypers, William Rutten

Op alle verhalen van Libelle rust uiteraard copyright. Linken kan altijd, eventueel met de intro van het stuk erboven. Wil je tekst overnemen of een video(fragment), foto of illustratie gebruiken, mail dan naar copyright@libelle.nl.
© 2022 DPG Media B.V. - alle rechten voorbehouden